Αγροτικές κινητοποιήσεις  θα γίνουν το δεύτερο 15ήμερο του Ιουνίου

Κινητοποιήσεις στην Εφορία, στα Δικαστήρια και στην Διεύθυνση Δασών προανήγγειλε η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Χανίων.

Οι κινητοποιήσεις που θα γίνουν το δεύτερο 15ήμερο του Ιουνίου, αφορούν το ύψος του αφορολόγητου, τις ασφαλιστικές εισφορές, τις μειώσεις στις συντάξεις και το νέο χαράτσι για την ύδρευση και άρδευση.

Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων περιλαμβάνει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας:

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 11πμ, στην Εφορία Χανίων, ενάντια στην μείωση του αφορολόγητου, τον ΕΝΦΙΑ και τα υπόλοιπα χαράτσια.
Την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 9πμ, στα Δικαστήρια Χανίων, για να μην γίνει το αγροτοδικείο για τις κινητοποιήσεις του 2013 και στις 11πμ στην αντιπεριφέρεια Χανίων για την Δακοκτονία, το νέο χαράτσι στο νερό και τις αιμοληψίες.
Τη Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 11πμ, στην Διεύθυνση Δασών Χανίων, για το νέο χαράτσι σε σχέση με τους δασικούς χάρτες.
Επίσης, την Τετάρτη 12 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις διαμαρτυρίας σε όλα τα Κέντρα Υγείας του νομού Χανίων, τα οποία είναι υποστελεχωμένα και χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Ανάλογες κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν και στους άλλους νομούς της Κρήτης, όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη της Παγκρήτιας Συντονιστικής Επιτροπής των Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις