AGRIS: Έκδοση & Αποστολή Ηλεκτρονικών Τιμολογίων

Η κρίση της πανδημίας που περνάμε, μας έκανε όλους να σκεφτούμε διαφορετικά τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εμείς εδώ στην AGRIS παραμένοντας στις θέσεις μας από την πρώτη ημέρα και φροντίζοντας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, προσπαθήσαμε ακόμα περισσότερο να βρούμε τρόπους να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η συνολική μας λειτουργία και συνεργασία μαζί σας.

 

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας και με δεδομένες τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στις ταχυδρομικές υπηρεσίες, θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως από εδώ και στο εξής, τα Τιμολόγια Πώλησης των προϊόντων μας, θα σας αποστέλνονται με Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο στη διεύθυνση email που μας έχετε δηλώσει και που σας έρχονται και οι επιβεβαιώσεις παραγγελιών. Αποστολή, προς παρόν, με κανονικό Ταχυδρομείο δε θα υπάρχει. Με αυτό τον τρόπο θα είμαστε πιο άμεσοι και δε θα δημιουργούνται κενά στην ενημέρωση σας. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μη διστάσετε να απευνθείτε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας, που με χαρά θα λύσει κάθε απορία σας.

 

Για εμάς στην Ομάδα της AGRIS είναι σίγουρο, πως από αυτή την κρίση θα βγούμε όλοι υγιείς και δυνατοί για να συνεχίσει ο καθένας από το πόστο του να δημιουργεί Αξία στο χώρο της Λαχανοκομίας, που με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί είναι ακόμα πιο απαραίτητη.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις