Agrology SA: Ανακοίνωση εξαγοράς της RBS Royal BV

Η AGROLOGY SA ανακοινώνει την ολοκλήρωση της εξαγοράς της RBS Royal BV, με έδρα την Ολλανδία, στις αρχές Σεπτεμβρίου 2020. Η RBS Royal BV είναι ένας πάροχος ειδικών προϊόντων διατροφής φυτών, που δραστηριοποιείται κυρίως στην Κίνα και τις γειτονικές χώρες.

Με την εξαγορά, η AGROLOGY θα είναι σε θέση να αξιοποιήσει το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο των καταχωρίσεων Special Plant Nutrition της RBS Royal B.V. στις αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ασίας, επεκτείνοντας την παρουσία της εταιρείας στην περιοχή.

Το RBS Royal B.V. θα μετονομαστεί σε AGROLOGY Europe B.V. και θα γίνει το νεότερο μέλος του Ομίλου Agrology-Alectris. Η AGROLOGY Europe B.V θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στην επιτάχυνση της επέκτασης της AGROLOGY SA στην περιοχή της Ανατολικής Ασίας. Εταιρεία του ομίλου Agrology - Alectris που δραστηριοποιείται στους τομείς της παραγωγής, της ανάπτυξης και της διανομής ειδικών προϊόντων φυτικής διατροφής και φυτοπροστασίας σε ελληνικές και διεθνείς αγορές από το 1982.

Με βάση το όραμα της εταιρείας «Ανάπτυξη με πάθος και υπευθυνότητα», η AGROLOGY ενισχύει τη διεθνή δραστηριότητά της, στοχεύοντας στην παραγωγή και τη διανομή πιο αποτελεσματικών φυτικών προϊόντων διατροφής που προσθέτουν αξία σε όλα τα μέρη ολόκληρης της αλυσίδας εφοδιασμού γεωργικών τροφίμων, από το λίπασμα διανομέας στον τελικό καταναλωτή γεωργικού προϊόντος.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις