Greenpeace: Έρευνα για παραγωγούς στη χώρα
Greenpeace: Έρευνα για παραγωγούς στη χώρα

Το ελληνικό γραφείο της Greenpeace διεξάγει έρευνα ώστε να καταγράψει τα προβλήματα, τις προκλήσεις και τις ανάγκες όσων παραγωγών ενδιαφέρονται για (ή ήδη εφαρμόζουν) βιώσιμες μεθόδους παραγωγής στην Ελλάδα, όπως θα προκύψουν από τις εμπειρίες και μαρτυρίες που οι ίδιοι θα καταθέσουν. Η έρευνα διεξάγεται στα πλαίσια της εκστρατείας της οργάνωσης για εγχώρια, βιώσιμη και ανθεκτική γεωργία.

 

Η έρευνα διεξάγεται μέσω ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου που αποτελείται από τις εξής θεματικές: Παραγωγή, Μεταποίηση, Εμπορία, Χρηματοδοτικά εργαλεία, Εκπροσώπηση, Εκπαίδευση/Κατάρτιση, Ενημέρωση καταναλωτών.

 

Οι απαντήσεις που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν για τον σχεδιασμό ενεργειών υποστήριξης παραγωγών, εν μέσω πανδημίας και στην μετά-Covid εποχή, βάσει και των κατευθύνσεων που έχουμε ήδη καταθέσει στην ελληνική κυβέρνηση ως προτάσεις για μία δίκαιη και πράσινη ανάκαμψη.

 

Οι απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο θα δημοσιευθούν ως δημόσια πληροφορία, χωρίς φυσικά να αναφερθούν διευθύνσεις, ονόματα παραγωγών ή κτημάτων. Η καταληκτική ημερομηνία για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι η 26η Μαρτίου 2021.

 

Βρείτε το ερωτηματολόγιο εδώ: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdKT99pa3GP6HT2Uj5xUtn4fXp319snx0w_2VGiQvtdFW7K0w/viewform?gxids=7628

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις