Κάηκε συνεταιρισμός 105 ετών στο Βόλο

“Ένας συνεταιρισμός 105 ετών δεν μπορεί να κλείσει έτσι”, είπε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού “Η Δήμητρα” Γιάννης Κίτσιος, συντετριμμένος από την καταστροφή για να συμπληρώσει ότι “Δεν μας αφήνουν να πλησιάζουμε ακόμη». 

«Σήμερα έχουν κλείσει τους δρόμους και δεν μπορούμε να φτάσουμε. Έβλεπα τον καπνό, αλλά είναι επικίνδυνο, όπως μου είπαν οι αστυνομικοί να πλησιάσω. Έφυγα από τον Αλμυρό και προσπάθησα να πάω στις Μικροθήβες και με γύρισαν πίσω», είπε και πρόσθεσε «Ευτυχώς την ώρα της φωτιάς στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού δεν υπήρχαν εργαζόμενοι. Ακόμα ψάχνω στο μυαλό να βρω απαντήσεις πώς κάηκε αφού περιμετρικά του κτιρίου υπάρχει τσιμεντένιος τοίχος. 

Παράλληλα ο κ. Κίτσιος μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε ότι «Ένας κτηνοτρόφος μου είπε ότι έπεσε βλήμα στον αύλειο χώρο του συνεταιρισμού ανοίγοντας μια τεράστια τρύπα και η φωτιά ξεκίνησε με αυτόν τον τρόπο. Δεν ξέρω τι να σας πω. Θα ξέρω όταν θα με αφήσουν να πάω. Καταλαβαίνω τις προφυλάξεις που παίρνει η Αστυνομία, γιατί είμαστε δίπλα από την αποθήκη των πυρομαχικών, αλλά και η δική μας αγωνία είναι τεράστια»
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις