Διακρίσεις κορυφής για την ΗΠΕΙΡΟΣ στα Olymp Taste Awards και Great Taste Awards 2023

Τέσσερις νέες διακρίσεις ανώτερης γεύσης από δύο σπουδαίους, διεθνείς διαγωνισμούς έρχονται να προστεθούν στο ενεργητικό της ΗΠΕΙΡΟΣ. Για άλλη μια χρονιά, 4 προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν για τα μοναδικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους τόσο στα Olymp Taste Awards όσο και στα Great Taste Awards 2023.

 

Συγκεκριμένα, η ήδη πολυβραβεύμενη Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ, με τη χαρακτηριστική, μεστή και φρέσκια γεύση της και το ΗΠΕΙΡΟΣ Ελαφρύ με μόλις 12% λιπαρά αλλά εξίσου νόστιμο, απέσπασαν από ένα Πλατινένιο Βραβείο στα Olymp Taste Awards 2023, ενώ η ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή κέρδισε το Χρυσό Βραβείο ξεχωρίζοντας για την κρεμώδη υφή της, την ιδιαίτερη γεύση της και τα ολόκληρα κομμάτια φέτας ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ που περιέχει.

 

Παράλληλα, η Βιολογική Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ, από 100% βιολογικό, αιγοπρόβειο γάλα, με την πιστοποίηση της BIO Hellas και τη γνωστή ποιότητα της ΗΠΕΙΡΟΣ, διακρίθηκε με δύο αστέρια στον διαγωνισμό Great Taste Awards 2023, αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια από τους κριτές για την πλούσια γεύση της, τα διακριτικά αρώματα λεμονιού, και τα ισορροπημένα επίπεδα αλατότητας.

 

Η Marketing Director της ΗΠΕΙΡΟΣ, Μαρία Γιαννακοπούλου, σχολίασε σχετικά: «Το γεγονός ότι κάθε χρόνο τα προϊόντα μας πρωταγωνιστούν σταθερά στους σημαντικότερους διαγωνισμούς ποιότητας και γεύσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μας γεμίζει χαρά και ενθουσιασμό. Και παράλληλα μάς δίνει έμπνευση και επιπλέον κίνητρα για να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας και διατροφικής αξίας, αλλά και στην ανάπτυξη νέων, καινοτόμων προϊόντων που συνδυάζουν τη γνώση της παράδοσης με τις απαιτήσεις του σήμερα. Στόχος μας για την επόμενη τριετία είναι να ισχυροποιήσουμε την παρουσία μας και σε επιπλέον αγορές του εξωτερικού, πέρα από τις 29 στις οποίες ήδη δραστηριοποιούμαστε με επιτυχία με το brand ΗΠΕΙΡΟΣ.».

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις