ΓΕΩΤΕΕ: Τα νέα φορολογικά μέτρα θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομική δραστηριότητα

Στη συνέντευξη τύπου των Συλλογικών Φορέων των Ελευθέρων Επαγγελματιών – Επιστημόνων – Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων της χώρας οι εκπρόσωποι των συλλογικών φορέων καταδίκασαν τα νέα φορολογικά μέτρα, τα οποία, όπως υποστηρίζουν, θα επιβαρύνουν δυσανάλογα τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους επιστήμονες. 

Ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., κ. Μενέλαος Γαρδικιώτης, τόνισε ότι τα νέα μέτρα θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομική δραστηριότητα και θα οδηγήσουν σε μείωση των θέσεων εργασίας.

Ανακοίνωση- Κάλεσμα για συμμετοχή των Γεωτεχνικών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ελευθέρων Επαγγελματιών- Επιστημόνων- Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων της χώρας.

Η ανακοίνωση-κάλεσμα του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. καλεί τους Γεωτεχνικούς να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συλλογικών φορέων των ελεύθερων επαγγελματιών και των επιστημόνων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 1η Δεκεμβρίου 2023, στις 18:00, στην πλατεία Συντάγματος.

Συνάντηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τους Προέδρους των Επιστημονικών Φορέων της χώρας.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Στέφανος Κασσελάκης, συναντήθηκε την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2023, με τους Προέδρους των Επιστημονικών Φορέων της χώρας. Στη συνάντηση, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιστήμονες στην Ελλάδα, καθώς και οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ενίσχυση της επιστήμης και της έρευνας.

Να σταματήσει κάθε προσπάθεια ανάθεσης αλλότριων καθηκόντων στους Γεωτεχνικούς του Υπ.Α.Α.Τ. Παρέμβαση του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. στον Υπουργό.
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις