Η ADM θα αποκτήσει την PT Trouw Nutrition Indonesia

Η ADM κατέληξε σε συμφωνία για την εξαγορά της PT Trouw Nutrition Indonesia, θυγατρικής της Nutreco και κορυφαίου παρόχου λειτουργικών και διατροφικών λύσεων για την κτηνοτροφία στην Ινδονησία. Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν γνωστοποιήθηκαν.

Η PT Trouw Nutrition Indonesia, που ιδρύθηκε το 2007, είναι κατασκευαστής προμιγμάτων που παρέχει λύσεις διατροφής για τη βιομηχανία ζώων. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής προμιγμάτων της διαθέτουν λύσεις πλήρους αυτοματοποίησης με έξυπνη βελτιστοποίηση της διαδικασίας και είναι έτοιμη για τη βιομηχανία 4.0 με επαγγελματική διαχείριση και εκτέλεση έργων.

Με τη σχεδιαζόμενη εξαγορά, η ADM θα ενισχύσει την επιχείρησή της για τα προμίγματα και τα πρόσθετα και συστατικά ζωοτροφών (FA&I) και θα τοποθετηθεί στρατηγικά ώστε να ανταποκριθεί στην αναμενόμενη ανάπτυξη της αγοράς για να διατηρήσει την αυξανόμενη ζήτηση για πρωτεΐνες. Η εξαγορά περιλαμβάνει δύο εγκαταστάσεις παραγωγής προμιγμάτων - την τοποθεσία Pasuruan στη Surabaya και την τοποθεσία Cibitung στην Τζακάρτα - καθώς και εργαστήρια, αποθήκες και γραφεία σε ολόκληρη την Ινδονησία. 

"Αυτή η εξαγορά θα συμπληρώσει το περιφερειακό μας αποτύπωμα και θα αποτελέσει ένα βήμα προς τα εμπρός για την επίτευξη του οράματός μας να ηγηθούμε της βιομηχανίας ζωοτροφών", δήλωσε ο Gerald Wilflingseder, πρόεδρος της επιχείρησης ζωοτροφών της ADM στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού (APAC). "Θα μας επιτρέψει να ενισχύσουμε τις δυνατότητες παραγωγής προμίγματος, διασφαλίζοντας ότι είμαστε σε ισχυρή θέση για να παρέχουμε γρήγορα τοπικές λύσεις και εξατομικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες στην Ινδονησία και στην ευρύτερη περιοχή. Πιστεύουμε ότι η κίνηση αυτή όχι μόνο θα ενισχύσει την ADM ως σημαντικό παράγοντα στα προμίγματα και την FA&I στην Ινδονησία, αλλά και θα ενισχύσει τη φήμη μας ως ο προτιμώμενος συνεργάτης για τους πελάτες που αναζητούν ολοκληρωμένες προσφορές λύσεων για τη διατροφή των ζώων".

Μόλις ολοκληρωθεί η εξαγορά, με την επιφύλαξη της ικανοποίησης διαφόρων προηγούμενων όρων, η ADM με έδρα το Σικάγο, Ιλινόις, ΗΠΑ, θα ενσωματώσει την PT Trouw Nutrition Indonesia στην ευρύτερη παρουσία της στην Ινδονησία, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για τη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου προϊόντων και λύσεων που προσφέρονται στους πελάτες. 

"Η δέσμευσή μας επεκτείνεται πέρα από τα προϊόντα και τις λύσεις- προσπαθούμε να παρέχουμε ένα φάσμα υπηρεσιών", δήλωσε ο Dr. Pierre Domps, γενικός διευθυντής της ADM για τη διατροφή των ζώων στην Ινδονησία. "Θα παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις και υπηρεσίες που υποστηρίζονται από διεθνή τεχνική εμπειρογνωμοσύνη και υποστήριξη από τις εργαστηριακές μας υπηρεσίες. Αυτή η προσέγγιση εξασφαλίζει ολοκληρωμένη υποστήριξη για την τοπική παραγωγή, επιτρέποντας μια προσαρμοσμένη στρατηγική για την ικανοποίηση των μοναδικών απαιτήσεων της αγοράς στην Ινδονησία και την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού".


 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις