Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. στην Agrotica 2024: Η κορυφαία επιλογή για γεωργικούς ελκυστήρες

“Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε., μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων στην Ελλάδα, θα συμμετάσχει και φέτος στην Agrotica 2024, τη μεγαλύτερη έκθεση γεωργικών μηχανημάτων και εξοπλισμού της χώρας. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 1 έως τις 4 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκη, θα παρουσιάσει στο περίπτερό της  στο κτήριο 5 θ 9, συνολικής επιφάνειας 600 τ.μ., μια πλήρη γκάμα γεωργικών ελκυστήρων από τις τρεις κορυφαίες ευρωπαϊκές μάρκες που αντιπροσωπεύει: Lamborghini, Hurlimann και Zetor.

Lamborghini

Η Lamborghini θα είναι παρούσα με πλήρη σειρά δενδροκομικών ελκυστήρων από 50 έως 115 ίππους, καθώς και με ελκυστήρες ανοιχτού πεδίου από 70 έως 135 ίππους. Τα μοντέλα της Lamborghini ξεχωρίζουν για την υψηλή απόδοσή τους, την εργονομία τους και τον κομψό τους σχεδιασμό.

Hurlimann

Η Hurlimann, μια νέα συνεργασία της “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε., θα παρουσιάσει 8 μοντέλα ελκυστήρων με ιπποδυνάμεις από 50 έως 125 ίππους. Τα μοντέλα της Hurlimann συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με τον σύγχρονο εξοπλισμό και την προσιτή τιμή.

Zetor

Η Zetor, μια από τις πιο δημοφιλείς μάρκες τρακτέρ στην Ελλάδα, θα παρουσιάσει τα μοντέλα MAJOR, PROXIMA HS, FORTERRA HD και COMPAX. Τα μοντέλα της Zetor είναι αξιόπιστα, ανθεκτικά και προσφέρουν εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.

Όλα τα τρακτέρ που θα παρουσιάσει η “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. στην Agrotica 2024 είναι εξοπλισμένα με κινητήρες φάσης STAGE 5, υψηλής απόδοσης και φιλικότερους προς το περιβάλλον. Επιπλέον, διαθέτουν νέο σχεδιασμό καπό και καμπίνας με πλουσιότερο εξοπλισμό.

 “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. έχει μακρά ιστορία στον χώρο των γεωργικών μηχανημάτων και διαθέτει βαθιά γνώση και εμπειρία στον τομέα αυτό. Η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και ελκυστικά και μακροχρόνια τραπεζικά χρηματοδοτικά προγράμματα.

Η συμμετοχή της “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. στην Agrotica 2024 αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για τους αγρότες να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των γεωργικών μηχανημάτων και να βρουν την ιδανική λύση για τις ανάγκες τους.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις