Τα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ πρωταγωνιστούν για άλλη μια χρονιά στα DLG Awards 2024

Με τέσσερις νέες σπουδαίες διακρίσεις από την DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft / Γερμανική Γεωργική Εταιρεία) και το International Taste Institute (ΙΤΙ) στις Βρυξέλλες, ξεκίνησε η νέα χρόνια για την ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ.

 

Η ναυαρχίδα της εταιρείας, η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ, αλλά και η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ απέσπασαν και φέτος το χρυσό βραβείο στα DLG Awards 2024, ενώ το ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο Λευκό Τυρί, που τόσο έχει αγαπηθεί από κριτές και καταναλωτές, κέρδισε το ασημένιο βραβείο. Σημειώνεται ότι και τα τρία προϊόντα έχουν βραβευτεί πολλές φορές από τη Γερμανική Γεωργική Εταιρεία (DLG), ξεχωρίζοντας για την ποιότητά τους και τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα τροφίμων από κάθε γωνιά του πλανήτη.

 

Την ίδια στιγμή, η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ διακρίθηκε κι από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης ITI με δύο αστέρια στα φετινά Superior Taste Awards 2024. H Φέτα ΠΟΠ της ΗΠΕΙΡΟΣ πρωταγωνιστεί σταθερά τα τελευταία χρόνια στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, η κριτική επιτροπή του οποίου αποτελείται από περισσότερους από 200 παγκοσμίου φήμης σεφ και γευσιγνώστες.

 

«Η βράβευση από δύο τόσο σημαντικούς διεθνείς φορείς είναι πραγματικά ο καλύτερος τρόπος για να καλωσορίσουμε τη νέα χρόνια. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς νιώθουμε ότι η σκληρή δουλειά που κάνουμε εδώ και 30 χρόνια στην ΗΠΕΙΡΟΣ αναγνωρίζεται, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Ταυτόχρονα, οι 4 νέες αυτές διακρίσεις αποτελούν κίνητρο για να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά και δημιουργικά και τα επόμενα χρόνια – έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον σεβασμό στον τελικό καταναλωτή και βέβαια στο περιβάλλον.», δήλωσε η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ, Μαρία Γιαννακοπούλου.

 

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις