Η Corteva εγκαινιάζει το Corteva Catalyst

Η νέα πλατφόρμα επενδύσεων και εταιρικών σχέσεων θα επιταχύνει την καινοτομία της επόμενης γενιάς στον τομέα της αγροτικής τεχνολογίας

Η Corteva, Inc. ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της Corteva Catalyst, μιας νέας πλατφόρμας επενδύσεων και συνεργασιών που επικεντρώνεται στην πρόσβαση και την προώθηση στην αγορά γεωργικών καινοτομιών που προωθούν τις προτεραιότητες Ε&Α της εταιρείας και οδηγούν στη δημιουργία αξίας. 

Η Corteva Catalyst θα συνεργαστεί με επιχειρηματίες και καινοτόμους για να επιταχύνει την ανάπτυξη ανατρεπτικών τεχνολογιών αρχικού σταδίου που επιτρέπουν στους αγρότες να παράγουν με βιώσιμο τρόπο περισσότερα τρόφιμα και ζωοτροφές.

"Η Corteva έχει μακρά παράδοση στην αντιμετώπιση των κρίσιμων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι αγρότες σε όλο τον κόσμο, προωθώντας την καινοτομία σε συνεργασία με την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα", δήλωσε ο Sam Eathington, EVP και Chief Technology and Digital Officer της Corteva. 

"Μέσω της Corteva Catalyst, θα βασιστούμε σε αυτή την παράδοση, συνδυάζοντας τη σημαντική τεχνογνωσία και τους πόρους μας με την ευελιξία των νεοφυών επιχειρήσεων και των πανεπιστημίων για να προσφέρουμε νέες λύσεις για τους αγρότες σε όλο τον κόσμο. Η πρωτοβουλία αυτή θα διευρύνει την αγωγό μας και θα επιταχύνει την ανάπτυξη".

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της Corteva, τις αναγνωρισμένες δυνατότητες Ε&Α, το παγκόσμιο αποτύπωμα και την υποδομή προώθησης στην αγορά, η Corteva Catalyst είναι σε μοναδική θέση να υποστηρίξει την ανάπτυξη και την εμπορική αξιοποίηση πρωτοποριακής τεχνολογίας και να την παραδώσει απευθείας στους αγρότες.

Η Corteva Catalyst θα επικεντρωθεί αρχικά στον εντοπισμό ευκαιριών σε τέσσερις στρατηγικούς τομείς που ευθυγραμμίζονται με τις προτεραιότητες Ε&Α της εταιρείας: επεξεργασία γονιδιώματος, βιολογικά και φυσικά προϊόντα, τεχνολογικές πλατφόρμες και επιστήμη αποφάσεων.
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις