Κ.Παπαϊωάννου: Με μονόδρομο την εξωστρέφεια για το Ελληνικό ελαιόλαδο έχτισε μια ιστορία σχεδόν 30 χρόνων
Κ.Παπαϊωάννου: Με μονόδρομο την εξωστρέφεια για το Ελληνικό ελαιόλαδο έχτισε μια ιστορία σχεδόν 30 χρόνων

Με μονόδρομο την εξωστρέφεια και την φιλοδοξία ,το Ελληνικό ελαιόλαδο να λάβει την θέση που του αξίζει στις διεθνή αγορές ,η Κατερίνα Παπαϊωάννου  έχτισε μια  ιστορία σχεδόν 30 χρόνων  και  συνεχίζει να παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για πελάτες, παραγωγούς και εξαγωγικές επιχειρήσεις του τομέα της .

 

Η Κατερίνα Παπαϊωάννου ασχολείται επαγγελματικά με το κλάδο του ελαιολάδου από το 1991. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών , (MBA) και πτυχίο στην Επιστήμη των Υπολογιστών. Η Κατερίνα έχει περάσει περισσότερα από 29 χρόνια διαφοροποιημένης εργασιακής εμπειρίας στην επιχειρηματικότητα, στις αγορές ,τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ στη βιομηχανία ελαιολάδου, και έχει αναγνωριστεί για την συνεισφορά της ,στην ανάπτυξη πωλήσεων, την επέκταση και ανάπτυξη νέων λογαριασμών, με πολλά βραβεία για τη δουλειά της. Διαχειρίστηκε μεγάλες επιχειρήσεις ελαιολάδου από Κρήτη ως Πελοπόννησο στον τομέα των εξαγωγών, ενώ πραγματοποίησε εξαγωγές παγκόσμια σε περισσότερες από 27 χώρες , σε αγορές όπως είναι ΗΠΑ, Αυστραλία, Βραζιλία, Αραβικά Εμιράτα ,  Ευρώπη και  Ασία.

 

Έχει συμμετάσχει σε πολλούς διακεκριμένους διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου ποιότητας και έχει λάβει πολλά βραβεία ,καθώς επίσης έχει συμμετάσχει  στις μεγαλύτερες Διεθνείς εμπορικές εκθέσεις , επιχειρηματικές αποστολές και εκδηλώσεις.Στην επαγγελματική της πορεία αύξησε σημαντικά τις εξαγωγές της Ελλάδας και   τοποθέτησε  πολλά γνωστά Brand  στις αγορές του εξωτερικού. Κατά την επαγγελματική της πορεία τιμήθηκε με  αρκετά βραβεία για την εξαγωγική της δραστηριότητα, ενώ έχει ενεργό συμμετοχή  σε ομιλίες και συνέδρια σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

 

 

Είναι Ιδρυτής και Διευθύνων σύμβουλος της Creative Milestones , που εξειδικεύεται στις επικοινωνίες και την στρατηγική  Επιχειρήσεων και Οργανισμών ,ενώ  παράλληλα έχει δημιουργήσει ένα χώρο για το ελαιόλαδο στο catherinepapaioannou. Δημιουργεί προϊόντα και ιδέες κατάλληλα να ανταποκριθούν στις διεθνείς αγορές. Με την εμπορία και την διαχείριση του Ελαιολάδου , αλλά και με την συνεχή επιμόρφωση που λαμβάνει ,δοκιμάζει χαρακτηρίζει και προτείνει ποιότητες και ποικιλίες ελαιολάδου, ενώ αγοράζει ποσότητες για τεράστιες βιομηχανικές εταιρείες από την πρωτογενή παραγωγή.

 

Το 2019 διακρίθηκε με ασημένιο βραβείο στην κατηγορία του Top Export consultant , για την εταιρεία Creative Milestones , με λιγότερο από ένα χρόνο δραστηριότητα.

 

 

Όπως δηλώνει  χαρακτηριστικά ο κ. Κατερίνα Παπαϊωάννου: Φέτος γιορτάζω τα 30 χρόνια στον χώρο που αγαπώ .Ο χώρος του ελαιολάδου είναι ένα ταξίδι για μένα. Συνεχίζω την αξιοσημείωτη πορεία στο ελαιόλαδο  δίνοντας εταιρική ταυτότητα  ,υπεραξία και μια εικόνα  εντελώς διαφορετική, για  το προϊόν από   αυτό που πωλείται σε χύδην, παρά το γεγονός ότι διαθέτουμε εξαιρετική ποιότητα προϊόντος ως χώρα. Πιστεύω ότι εάν καταφέρουμε να παντρέψουμε την επιχειρηματικότητα ,με την γαστρονομία ,τον τουρισμό και τον πολιτισμό μας, τότε θα απογειώσουμε τα   αγροδιατροφικά μας προϊόντα »

 

Εκπαιδεύει ανθρώπους να κάνουν εξαγωγές και στελέχη επιχειρήσεων ελαιολάδου με επιτυχία, καθώς πιστεύει ότι η εμπειρία του ελαιολάδου είναι ένα ταξίδι !!!

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις