Παράταση υλοποίησης ανειλημμένων υποχρεώσεων Σχεδίων Βελτίωσης

Δόθηκε παράταση για τα σχέδια βελτίωσης της πρόσκλησης του 2011 για τα οποία μέχρι 31.12.2016 είχε κατατεθεί και θεωρηθεί παραδεκτή έστω και μία αίτηση πληρωμής και τα οποία συμπεριλήφθηκαν στην απόφαση των ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Σχετικά με τη λήξη της ημερομηνίας υλοποίησης των σχεδίων βελτίωσης που έχουν περάσει ως ανειλημμένες,  η ημερομηνία κατάθεσης του τελευταίου αιτήματος (αποπληρωμή) θα είναι η 10η Σεπτεμβρίου του 2017.

Αυτό σημαίνει ότι:

α) Δεκτοί θα γίνονται μόνο όσοι φάκελοι θα υποβληθούν μέχρι 10.9.2017

β) Δεκτά θα γίνονται όσα παραστατικά θα έχουν εκδοθεί μέχρι και εκείνη την ημέρα (10.9.2017) εφόσον βέβαια έχετε προλάβει να κάνετε όλη τη διαδικασία αυθημερόν...

γ) Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης για υποβολή αιτημάτων τροποποιήσεων αυτήν τη στιγμή καθώς δεν υφίσταται πλέον η προθεσμία πληρωμής μέχρι 31.12.16

δ) Μέχρι 10.9.17 πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το σύνολο των έργων, διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος απώλειας χρημάτων, είτε από εργασίες που έχουν υλοποιηθεί και για τις οποίες δεν κατατέθηκε έγκαιρα αίτημα πληρωμής είτε από ενδεχόμενη επιστροφή ποσών που έχουν καταβληθεί, εφόσον το έργο θεωρηθεί ως μη ολοκληρωμένο.

 

Επιπλέον, τις επόμενες βδομάδες  θα ετοιμαστεί και η σχετική φόρμα στο ηλεκτρονικό σύστημα του μέτρου προκειμένου να μπορείτε να μπείτε και να αιτηθείτε ολοκλήρωση ενός έργου χωρίς επιπλέον πληρωμή.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις