Εξαγωγές και ειδική έμφαση στην πρακτική των εξαγωγών

Το Σάββατο, 31 Μαΐου 2014 και από τις 10:00 π.μ. έως 4:00μμ. πραγματοποιείται στο  Ξενοδοχείο Athens Plaza, συνέδριο με θέμα τις εξαγωγές και ειδική έμφαση στην πρακτική των εξαγωγών.       

Μία έμπειρη ομάδα ειδικών με σημαντική διεθνή εμπειρία θα εκθέσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στους Έλληνες εξαγωγείς, με  εξειδικευμένες γνώσεις και βήμα προς βήμα καθοδήγηση, ώστε η εξωστρεφής δραστηριότητα τους να χτιστεί σε στέρεες βάσεις και ανοιχτούς ορίζοντες.


Το συνέδριο απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες που θέλουν να αναπτύξουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα, σε διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων, καθώς και σε φορείς της εξαγωγικής Πρωτογενούς Παραγωγής με εξωστρεφή χαρακτήρα.

Στα πλαίσια του συνεδρίου, η ομάδα της CorinGreenθα παρουσιάσει το πρώτο επιστημονικό εργαλείο Marketing Τροφίμων και Φυσικών Προϊόντων, τη ΒιοΜοριακή e-τικέτα® www.moriakietiketa.gr, η οποία αλλάζει τις σχέσεις καταναλωτή-προϊόντος. Με τη ΒιοΜοριακή e-τικέτα®, υποστηρίζεται ο Πρωτογενής Τομέας, δίνεται πολύπλευρη επιστημονική πιστοποίηση στο προϊόν με το πλήρες βιοχημικό και γενετικό προφίλ του, κάνοντάς το ελκυστικότερο και ανταγωνιστικότερο. Έτσι, η ΒιοΜοριακή ετικέτα γίνεται η απόλυτη ταυτότητα των ελληνικών φυσικών προϊόντων για την είσοδό τους σε ανταγωνιστικές αγορές.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν πληροφορίες στο τηλ.. 210 8101335, κιν. 6972 202160, ή με μήνυμα στο e-mail.: [email protected]

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις