Economist: 16th Cyprus Summit

Καθώς η ανθρωπότητα δίνει μια δύσκολη μάχη απέναντι στην covid-19, αυξάνεται η ανησυχία για τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της πανδημίας στην παγκόσμια οικονομία και την κοινωνία. Νέα ζητήματα εγείρονται, μεταξύ άλλων σχετικά με την πολιτική που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι κυβερνήσεις αλλά και με την έκταση της κρατικής παρέμβασης στην οικονομία.
•    Είναι σε θέση η Ε.Ε. να αντιμετωπίσει την κρίση, ενισχύοντας παράλληλα τη συνοχή της;
•    Πώς έχει επηρεάσει η πανδημία τις διακρατικές σχέσεις;

Την ίδια στιγμή, η Κύπρος έχει καταφέρει να διαχειριστεί μέχρι στιγμής επιτυχώς την πανδημία, διατηρώντας ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά θνησιμότητας στην Ε.Ε. Τώρα η χώρα στοχεύει στην ενδυνάμωση της οικονομίας της και την αντιμετώπιση των προκλήσεων τόσο στην τουριστική της βιομηχανία όσο και στον τραπεζικό τομέα, χωρίς να εξαιρείται ο τομέας της ενέργειας.
•    Πώς έχει επηρεάσει η πανδημία το γεωπολιτικό σκηνικό στην Ανατολική Μεσόγειο;
•    Υπάρχει ανάγκη για χώρες όπως η Κύπρος να αναθεωρήσουν το αναπτυξιακό τους μοντέλο;

Στο πλαίσιο αυτό, το Economist διοργανώνει το 16th Cyprus Summit, που για πρώτη φορά θα λάβει χώρα διαδικτυακά, στις 24 Νοεμβρίου 2020.

To Agrocapital είναι θερμός υποστηρικτής και χορηγός επικοινωνίας του 16th Cyprus Summit

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας www.hazliseconomist.com ή μέσα από την σελίδα μας www.agrocapital.gr

Μπορείτε να βρείτε το ενημερωμένο πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ. Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση για το κοινό από τα αγγλικά στα ελληνικά και το αντίστροφο καθόλη τη διάρκεια του συνεδρίου.

Μπορείτε να δείτε τους ομιλητές του συνεδρίου εδώ

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο συνέδριο, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής στα αγγλικά την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το event είναι ανοιχτό στο κοινό, χωρίς κόστος συμμετοχής.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις