To Exports Money Conference 2013 έρχεται!

 

 

Η Ethos Media Α.Ε. σε συνεργασία με την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ), σε συνέχεια της διοργάνωσης των επιτυχημένων εξαγωγικών συνεδρίων Exports Money Conference 2011 & 2012, Greek Exports Forum 2013 και της μεγάλης ανταπόκρισης του κλάδου σε αυτά, διοργανώνουν το Exports Money Conference 2013: Στρατηγικές Στήριξης Επιτυχημένων Εξαγωγών, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, στο Καβούρι, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών,  του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, καθώς και της πλειοψηφίας των φορέων που σχετίζονται με τις εξαγωγές, των διμερών και τοπικών επιμελητηρίων της χώρας.

Το Exports Money Conference 2013 αποτελεί μια πολυδιάστατη εκδήλωση και περιλαμβάνει:

Α. Tο Συνέδριο Exports Money Conference 2013 (Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, 09.00 -17.00)

Β. Την παράλληλη δράση με One to One Eξατομικευμένες Συμβουλευτικές Συναντήσεις με Αρμόδιους για Επιλεγμένες Aγορές, Υπαλλήλους Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών

(Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, 10.00-13.00 & 14.00-17.00)

Γ. Την Απονομή των Βραβείων υποβοήθησης εξαγωγών Exports Ecosystem Awards 2013

(Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, 19.30-23.00)


 

Θεματολογία Συνεδρίου Exports Money Conference 2013:

 

  • Ανάλυση του μακροοικονομικού περιβάλλοντος και στρατηγική των ελληνικών εξαγωγών

 

  • Ανεύρεση και επιλογή στρατηγικών συνεργατών για τη χρηματοδότηση, ασφάλιση, οργάνωση και διευκόλυνση των εξαγωγών

 

  • Σύγχρονες τεχνικές για επιτυχημένες εξαγωγές (Έρευνα αγοράς, Πιστοποίηση, Supply Chain & Logistics, Σύμβουλοι, Τεχνολογία, Marketing, Branding & Design)

 

  • Ανάλυση συγκεκριμένων αγορών και αποτελεσματικές πρακτικές προσέγγισής τους: Συνταγές «επιτυχίας», «σκόπελοι» προς αποφυγή

 

Κορύφωση του συνεδρίου Exports Money Conference αποτελεί η τελετή απονομής των βραβείωνExports Ecosystem Awards 2013” που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013, στον ίδιο συνεδριακό χώρο από τις 19:30 έως τις 23.30 κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου. Θα απονεμηθούν 12 βραβεία (3 ειδικά και 9 θεματικά) με κορυφαίο το βραβείο: “ΑΡΓΩ: ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΕΞΑΓΩΓΩΝ 2013” το οποίο θα παραδώσει ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Κούρκουλας  στην καλύτερη ελληνική εταιρεία υποστήριξης εξαγωγών για το τρέχον έτος.

Ο στόχος των βραβείων αυτών είναι η επιβράβευση οργανισμών που στηρίζουν τις ελληνικές εταιρείες στην προσπάθειά τους να δραστηριοποιηθούν σε διεθνές επίπεδο και να διεισδύσουν σε νέες αγορές του εξωτερικού. Οι διοργανωτές αποσκοπούν στην εγκαθίδρυση ενός θεσμού βράβευσης αναγνωρισμένου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο οποίος θα βοηθά τις ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες στην επιλογή των στρατηγικών συνεργατών τους.

Οι εταιρείες που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τα Exports Ecosystem Awards 2013 μπορούν να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους στον ιστότοπο του συνεδρίου: www.greekexportsawards.gr, συμπληρώνοντας τη φόρμα υποψηφιότητας μέχρι την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στις 18.00 μ.μ.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις