Φρ. Παρασύρης: Η ρύθμιση των χρεών είναι εθνική ανάγκη

«Το ζήτημα του ιδιωτικού χρέους, των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και η πολιτική του διαχείριση, προφανώς δεν είναι κάτι καινούργιο, είναι μια υπόθεση που υπερβαίνει χρονικά τη δεκαετία και βαραίνει πολιτικά τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ» δήλωσε ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Φραγκίσκος Παρασύρης στη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για το ιδιωτικό χρέος.

Όπως είπε μεταξύ άλλων, μπορεί να υπήρξε πρόβλημα στη χώρα «αλλά στις πιο δύσκολες συνθήκες το ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που προστάτευσε τις περιουσίες του ελληνικού λαού».

Κατηγόρησε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ ότι «αυτό που προσπαθήσατε να κάνετε μέσα στη δεκαετία και παρά τις υποσχέσεις σας, ήταν να ξηλώσετε σιγά σιγά και μεθοδικά αυτόν τον νόμο και να επιδεινώσετε την κατάσταση των δανειοληπτών» προσθέτοντας «σήμερα παραμένουμε σε έναν φαύλο κύκλο ανατροφοδότησης δημοσίου και ιδιωτικού χρέους και η έξοδος από αυτόν απαιτεί πολιτική βούληση και τομές και όχι αποσπασματικές ρυθμίσεις, όπως αυτές που συζητάμε. Είμαστε στο σημείο όπου η ρύθμιση των χρεών είναι εθνική ανάγκη».
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις