Έκθεση Αρκαδικών προϊόντων

Με την ευκαιρία της ανακαίνισης της αίθουσας εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας επί της οδού 25ης Μαρτίου και Πανός 21, θα δημιουργηθεί ένας χώρος παρουσίασης και προβολής των Αρκαδικών προϊόντων.

Σε ειδικές προθήκες που θα στηθούν εντός της αίθουσας εκδηλώσεων, θα εκτίθενται μόνιμα δείγματα αρκαδικών προϊόντων κάθε είδους, ούτως ώστε κάθε επισκέπτης στο χώρο του Επιμελητηρίου να έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τα μοναδικά αρκαδικά προϊόντα και τις αρκαδικές επιχειρήσεις.

Το επιμελητήριο Αρκαδίας προσκαλεί όποια επιχείρηση επιθυμεί να συμπεριληφθούν τα προϊόντα της στον εκθετήριο χώρο του Επιμελητηρίου, να αποστείλει δείγμα – συσκευασία των προϊόντων της. Σε περίπτωση ευπαθών προϊόντων θα αποστέλλεται μόνον η συσκευασία, χωρίς να περιέχει προϊόν. Διευκρινίζεται ότι κάθε επιχείρηση μπορεί να αποστείλει περισσότερα προϊόντα της, αλλά σε κάθε περίπτωση στις προθήκες θα συμπεριληφθεί τουλάχιστον ένα προϊόν από κάθε επιχείρηση.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (υπεύθυνη κα Ε. Τζανετοπούλου) στα τηλέφωνα: 2710227141-2, 2710227123 και στο email: info@arcadianet.gr.