Με απόφαση του Ειδικού Γραμματέα Δασών εγκρίθηκε η διεξαγωγή ηµερίδων ενηµέρωσης για τη Νανόχηνα για µαθητές και για το ευρύτερο κοινό που θα πραγµατοποιηθούν σε δύο περιοχές: στην Κερκίνη τις ηµέρες 16, 17 και 18 Μαρτίου 2014 και στον Έβρο τις ηµέρες 20, 21 και 22 Μαρτίου 2014.
α) Κερκίνη: Η ηµερίδα ενηµέρωσης της 16ης Μαρτίου 2014 προορίζεται για το ευρύτερο κοινό, ενώ τις ηµέρες 17 και 18 Μαρτίου 2014 η ενηµέρωση θα απευθύνεται σε µαθητές σχολείων της ευρύτερης περιοχής των Σερρών.
β) Έβρος: Η ηµερίδα ενηµέρωσης της 22ης Μαρτίου 2014 προορίζεται για το ευρύτερο κοινό, ενώ τις ηµέρες 20 και 21 Μαρτίου 2014 η ενηµέρωση θα απευθύνεται σε µαθητές σχολείων της ευρύτερης περιοχής Αλεξανδρούπολης.
Η διεξαγωγή των ενηµερωτικών ηµερίδων για την προστασία της Νανόχηνας εντάσσεται στα πλαίσια του προγράµµατος «Προστασία της Νανόχηνας στους τόπους διαχείµασης και στάσεων εντός των µεταναστευτικών δρόµων της Ευρώπης – Safeguerding LWfG» του Προγράµµατος ∆ηµοσίων Επενδύσεων έτους 2014 (ΣΑΕ 0842) και αφορά Δράση της Ειδικής Γραµµατείας ∆ασών του ΥΠΕΚΑ σε συνεργασία µε την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρία.
Ηµερίδες ενηµέρωσης για τη Νανόχηνα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλία: "Μπαράζ" ελέγχων για την προστασία των εθνικών προϊόντων και την πάταξη της νοθείας
28 Ιανουαρίου 2026, 16:50
Volvo Trucks: Ηγέτης της ευρωπαϊκής αγοράς φορτηγών βαρέος τύπου
28 Ιανουαρίου 2026, 16:18
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρει ακέραια την ευθύνη για την εξόντωση της ελληνικής κτηνοτροφίας
28 Ιανουαρίου 2026, 15:43