«Παράθυρο ελληνικής υπαίθρου»

Η έκθεση πιστοποιημένων - ποιοτικών προϊόντων με επωνυμία «Παράθυρο Ελληνικής Υπαίθρου» και αντικείμενο την προβολή και την προώθηση των παραδοσιακών αγροτικών & βιολογικών προϊόντων, τροφίμων και ποτών καθώς και του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας, ξεκίνησε 25 Οκτωβρίου και λειτουργεί όλα τα Σαββατοκύριακα και τις ημέρες εορτών, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης (Αντώνης Τρίτσης), από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα. Οι αγρότες - παραγωγοί, συνεταιρισμοί, Κοιν.Σ.Επ. διαθέτουν τα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ - ΠΟΙΟΤΙΚΑ προϊόντα τους από όλη την Ελλάδα, σε χώρο έκτασης δύο στρεμμάτων, σε πολύ χαμηλές τιμές απευθείας στο αγοραστικό κοινό, με είσοδο ελεύθερη.

Παράλληλα διοργανώνονται σειρά πολιτιστικών - εκπαιδευτικών εκδηλώσεων & γευσιγνωσίας... όπου κάθε φορά θα έχουν διαφορετικό σημείο αναφοράς του τόπου μας, το οποίο αναδεικνύεται με συγκεκριμένες δράσεις και ενέργειες που θα πραγματοποιούνται στις ώρες λειτουργίας την έκθεσης από τις 12:00 μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι.

Ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον σας περιμένει!!

Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», ο μεγαλύτερος οργανωμένος πνεύμονας πρασίνου στον αστικό ιστό της Αθήνας συνολικής έκτασης (1200 στρεμμάτων).

Για τη συμμετοχή σας στην Έκθεση Αγροτικών, Βιολογικών & Παραδοσιακών Προϊόντων, και να διαθέσετε προς πώληση τα προϊόντα σας, μπορείτε να συμπληρώσετε το συμβόλαιο συμμετοχής και να το αποστείλετε: info@naturashop.gr ή στο φαξ 210-2482276 και θα έρθουμε σε επαφή άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε είτε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6945380302 κ. Σπ. Κουρούμαλο, είτε στα τηλέφωνα 2102486041-045 με τον κ. Ν. Κρημνιανιώτη  και την κα Ε. Κατάρα

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την Ιστοσελίδα μας www.e-naturashop.gr ή την σελίδα μας στο Facebook "NaturaShop Πάρκο Αντώνης Τρίτσης".