Δυο ενδιαφέροντα WEBCAST του ΣΕΒΙΤΕΛ για το ελληνικό ελαιόλαδο

Με δύο ενδιαφέροντα και άκρως επίκαιρα WEBCAST για το ελληνικό ελαιόλαδο συνεχίζει την ενημέρωση των εξαγωγικών επιχειρήσεων τυποποίησης ελαιολάδου ο ΣΕΒΙΤΕΛ.

Με δύο ενδιαφέροντα και άκρως επίκαιρα WEBCAST για το ελληνικό ελαιόλαδο συνεχίζει την ενημέρωση των εξαγωγικών επιχειρήσεων τυποποίησης ελαιολάδου ο ΣΕΒΙΤΕΛ.

 Όπως έχει γίνει γνωστό στον κλάδο, οι φορείς του ελαιολάδου στις ΗΠΑ, η Αμερικανική Ένωση Παραγωγών Ελαιολάδου (AOOPA) και ο  Βορειοαμερικάνικος Σύνδεσμος Ελαιολάδου   (ΝΑΟΟΑ), προτείνουν ένα νέο πρώτυπο ταυτότητας για τα ελαιόλαδα και τα πυρηνέλαια που διακινούνται στην αγορά των ΗΠΑ, διαφοροποιημένο από αυτά που προβλέπει η Ε.Ε και το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας.

 Τα σχετικά κείμενα της NAOOA και της AOOPA/DEOLEO παρατίθενται στο link : //www.regulations.gov/searchResults?rpp=25&po=0&s=AOOPA&fp=true&ns=true

Η Συμβουλευτική Επιτροπή Χημικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΕΧΕ) του ΣΕΒΙΤΕΛ, διοργανώνει ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ - WEBCAST, σήμερα Τρίτη 7/7/2020 & ώρα 2.30 μμ  ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.

ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΕΙΣ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΕΣ (Μέλη και μη Μέλη του ΣΕΒΙΤΕΛ) ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ  zoom.us  ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ LINK    https://us04web.zoom.us/j/77062553313?pwd=NVAwTW1pOEpwT21YajZGb2dxMW84dz09  

Επίσης, η Συμβουλευτική Επιτροπή Μάρκετινγκ & Εξαγωγών (ΣΕΜΕ) του ΣΕΒΙΤΕΛ, διοργανώνει ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ - WEBCAST, αύριο Τετάρτη 8/7/2020 & ώρα 3.30 μμ  ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΙ & ΑΝΑΛΥΘΕΙ Η ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΗΠΑ.

ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΕΙΣ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΕΣ (Μέλη και μη Μέλη του ΣΕΒΙΤΕΛ) ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ  zoom.us  ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ LINK   https://us04web.zoom.us/j/75710283316?pwd=cTRRWGRvQkowSFBLcE5pa0E3Y2Y0dz09