Syngenta Crop Protection: Ανακοινώνει την κυκλοφορία του Spiropidion

Ένα νέο δραστικό συστατικό εντομοκτόνου

  • Το Spiropidion είναι μια καινοτόμος νέα τεχνολογία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προστασία ενός ευρέος φάσματος καλλιεργειών από μερικές από τις πιο καταστροφικές και δύσκολο να ελεγχθούν, πιπίλισμα παρασίτων
  • Το Spiropidion είναι ασφαλές για τους επικονιαστές και τα ευεργετικά έντομα, παρέχοντας στους αγρότες ένα σημαντικό νέο εργαλείο στα προγράμματα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων (IPM), σύμφωνα με τη συνεχιζόμενη δέσμευση της Syngenta για ανάπτυξη καινοτόμων και βιώσιμων προϊόντων

Η Syngenta είναι περήφανη που αποκαλύπτει το Spiropidion, μια καινοτόμο νέα τεχνολογία ελέγχου εντόμων που θα βοηθήσει τους αγρότες να προστατεύσουν τις καλλιέργειές τους από επιβλαβείς παρασίτες πιπίλισμα με αποτελεσματικό και περιβαλλοντικά βιώσιμο τρόπο.

Τα παράσιτα, όπως αφίδες, λευκές μύγες και ζυγαριές, καταστρέφουν υψηλής αξίας φρούτα και λαχανικά όπως ντομάτες, πορτοκάλια και πεπόνια, καθώς και σημαντικές αροτραίες καλλιέργειες όπως το βαμβάκι και η σόγια Το Spiropidion είναι ασφαλές για φυσικά ωφέλιμα έντομα και επικονιαστές, προσφέροντας στους αγρότες ένα νέο εργαλείο για προγράμματα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων (IPM).

Το Spiropidion είναι το αποτέλεσμα της καινοτομίας που βασίζεται στη χημεία μέσα σε μια σπάνια κατηγορία εντομοκτόνων που βοηθά τις καλλιέργειες από το εσωτερικό, προστατεύοντας ολόκληρο το φυτικό σώμα από την επίθεση επιβλαβών παρασίτων που απορροφούν, εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των καλλιεργειών, τις αποδόσεις και τη διαβίωση των αγροτών.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους αγρότες ένα νέο δραστικό συστατικό που παρέχει πιο στοχευμένη προστασία ενάντια σε μερικά από τα πιο δύσκολα και καταστροφικά παράσιτα. Ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψω αυτήν τη νέα καινοτομία είναι ότι είναι καλός στη φύση αλλά σκληρός στα παράσιτα! " είπε ο Jon Parr, Πρόεδρος της Global Crop Protection στη Syngenta. «Το Spiropidion είναι ένα άλλο σαφές παράδειγμα για το πώς επιταχύνουμε τις επενδύσεις για να προσφέρουμε καινοτομίες στην υγεία των φυτών που υποστηρίζουν τους αγρότες, σε όλο τον κόσμο, για να αναπτυχθούν παραγωγικά και βιώσιμα.»