Παρά τις αντιδράσεις της Τρόϊκας η ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα σε εφαρμογή.Ανεβαίνει σήμερα Δευτέρα, στη Διαύγεια, η εγκύκλιος για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά Ταμεία σε μέχρι και 100 δόσεις, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εργασίας,Γιάννης Βρούτσης, στον απόηχο των πληροφοριών που θέλουν το συγκεκριμένο μέτρο να έχει προκαλέσει εμπλοκή στην επιστροφή της Τρόικας στην Αθήνα.
Ο υπουργός έκανε γνωστό πως οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται στα ασφαλιστικά Ταμεία για να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που τους δίνεται με την συγκεκριμένη ρύθμιση.
Εν τω μεταξύ, χθες, Σάββατο, το υπουργείο Οικονομικών προχώρησε σε ρητή διαβεβαίωση πως η ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σε έως και 100 δόσεις θα εφαρμοστεί κανονικά, ως ψηφισμένος νόμος του κράτους.
Γ. Βρούτσης: Σήμερα θα ανέβει στη Διαύγεια η εγκύκλιος για τις 100 δόσεις
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Συνεδρίαση της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οσπρίων στο Επιμελητήριο Καστοριάς
26 Ιανουαρίου 2026, 16:46
Volkswagen Golf R: διαχρονική απόδοση, σύγχρονος δυναμισμός – με τη νέα Black Edition
26 Ιανουαρίου 2026, 16:15
Minister Heydon confirms the detection of bluetongue virus in Wexford
26 Ιανουαρίου 2026, 15:52