«Η ασφάλιση και η προστασία της αγροτικής δραστηριότητας και οι προοπτικές της»

Μία ακόμα ενημερωτική συνάντηση, με αντικείμενο θέματα που άπτονται όλου του φάσματος της ασφάλισης της αγροτικής δραστηριότητας πρόκειται να πραγματοποιήσει ο ΕΛ.Γ.Α. σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ηλείας.

Η ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Η ασφάλιση και η προστασία της αγροτικής δραστηριότητας και οι προοπτικές της»,  θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017 και ώρα 09:30, στον Πύργο, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ηλείας, οδός 28ης Οκτωβρίου 1, 4ος όροφος.

Η συνάντηση γίνεται στο πλαίσιο των αντίστοιχων συναντήσεων  που έχουν πραγματοποιηθεί σε αρκετές περιοχές της επικράτειας και έχουν ως  σκοπό την ενημέρωση όλων όσων εμπλέκονται με τον θεσμό των γεωργικών ασφαλίσεων.

Στη συνάντηση στην οποία είναι προσκεκλημένοι αγρότες, γεωτεχνικοί, στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και άλλων φορέων αρμόδιων για αγροτικά θέματα, θα παρευρεθούν ο Πρόεδρος του Οργανισμού, κύριος Θεοφάνης Κουρεμπές, στελέχη της Κεντρικής Διοίκησης του ΕΛ.Γ.Α., καθώς και του Υποκαταστήματος ΕΛ.Γ.Α. Πάτρας.

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν σχετικά με θέματα που αφορούν στην ασφάλιση, όπως ο Κανονισμός Ασφάλισης Φυτικής Παραγωγής του ΕΛ.Γ.Α., η Δήλωση Καλλιέργειας Εκτροφής, η Ενεργητική Προστασία, οι Κρατικές Οικονομικές Ενισχύσεις και οι Υπηρεσίες που παρέχονται μέσα από την ιστοσελίδα του ΕΛ.Γ.Α.