Επίσκεψη του Γ. Τσιρώνη στο 4ο Φεστιβάλ Μεσογειακής Διατροφής

Διήμερη επίσκεψη στην Κορώνη Μεσσηνίας την Πέμπτη 29 και Παρασκευή 30 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, μετά από πρόσκληση του Δήμου Πύλου Νέστορος, στο πλαίσιο των εγκαινίων του 4ου Φεστιβάλ Μεσογειακής Διατροφής.

Συγκριμένα την Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 20:00 το βράδυ, ο Γιάννης Τσιρώνης θα απευθύνει χαιρετισμό στα εγκαίνια του  4ου Φεστιβάλ Μεσογειακής Διατροφής στην Κορώνη Μεσσηνίας.

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου ο Αν. Υπουργός θα συναντηθεί στις 10:00πμ στο Κοινοτικό κατάστημα της Κορώνης με τον Δήμαρχο Πύλου Νέστορος, Δημήτρη Καφαντάρη, ενώ στις 10:30πμ θα ακολουθήσει ευρεία σύσκεψη με παραγωγικούς και υπηρεσιακούς φορείς, παρουσία και της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη – Καραθανάση,.

Το μεσημέρι στις 14:30μμ θα παραχωρηθεί Συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας στην Καλαμάτα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του την Παρασκευή, ο Αν, Υπουργός θα συναντηθεί επίσης με ομάδες παραγωγών, αγροτικούς συνεταιρισμούς, εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, προκειμένου να συζητήσει άμεσα τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή.