Εξεδόθη από τη Γενική Διεύθυνση Βιώσιμης Φυτικής Παραγωγής Δ/νση Μεταποίησης και Ποιοτικού Ελέγχου Τροφίμων Φυτικής Παραγωγής Τμήμα Οίνου και Αλκοολούχων Ποτών, η εγκύκλιος σύμφωνα με την οποία θα διεξαχθούν φέτος οι Έλεγχοι στις οινοποιητικές επιχειρήσεις για τον τρύγο 2017. Για πρώτη φορά φέτος το ΥΠΑΤΤ υιοθετεί κριτήρια Ανάλυσης Κινδύνου για την επιλογή των επιχειρήσεων που θα ελεγχθούν. Τα κριτήρια αυτά είναι, ο όγκος των παραγόμενων προϊόντων, η κατηγορία τους (ΠΟΠ, ΠΓΕ, …), ο αριθμός των συνεργαζόμενων αμπελουργών και τυχόν προηγούμενες παραβάσεις. Ακολουθεί η ##_##
Έλεγχοι σε οινοποιητικές επιχειρήσεις
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ιστορία του ακτινιδίου στην Ελλάδα
5 Δεκεμβρίου 2025, 14:44
Η «αόρατη» κρίση στα ελληνικά ορεινά οικοσυστήματα και ο κίνδυνος για το νερό
5 Δεκεμβρίου 2025, 14:11
Νέα μελέτη ΚΕΦΙΜ: Το 2024, το πραγματικό εισόδημα των Ελλήνων ήταν 15% χαμηλότερο από το 2009
5 Δεκεμβρίου 2025, 13:12