AGROTICA 2020: Μια (τρις)επιτυχημένη διοργάνωση

Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας κρατά γερά τα σκήπτρα της πρωτιάς τόσο σε ποιοτικά όσο και σε ποσοτικά χαρακτηριστικά.

Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας κρατά γερά τα σκήπτρα της πρωτιάς τόσο σε ποιοτικά όσο και σε ποσοτικά χαρακτηριστικά. Η AGROTICA στην 28η διοργάνωσή της (30.01-02.02/2020), ξεπέρασε τις προηγούμενες επιδόσεις της καταγράφοντας τριπλή επιτυχία με ρεκόρ κάλυψης εκθεσιακών χώρων, συμμετοχών και επισκεψιμότητας.
Το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης κατακλύστηκε από κόσμο, με τη ροή να είναι συνεχής καθ’ όλη τη διάρκεια του γεγονότος. Ειδικά το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Φεβρουαρίου, επικράτησε το αδιαχώρητο στους εκθεσιακούς χώρους, όπου σύσσωμος ο κόσμος του αγροτικού κλάδου έσπευσε να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στην αγροτική τεχνολογία και να έρθει σε επαφή με την πλέον σύγχρονη αγορά της γεωργίας σε διεθνές επίπεδο. 

Η 28η AGROTICA διοργανώθηκε υπό την αιγίδα των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης).


Ο αριθμός των επισκεπτών ανήλθε στους 161.775 και ήταν αυξημένος κατά 12,53% έναντι των 143.754 της διοργάνωσης του 2018.