Ζυγιστικά μηχανήματα για κάθε εφαρμογή

Η εταιρεία ΤΟΜΑΣΗΣ με εμπειρία..

Η εταιρεία Γιώργος & Χαράλαμπος ΤΟΜΑΣΗΣ , ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ,  από το 1948, παρακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας, προτείνει πάντα καινοτόμες, οικονομικές και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις στον τομέα της ζύγισης. Το κορυφαίο τεχνικό προσωπικό μας μπορεί να σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.                                                                                   Με χαρακτηριστικά όπως κύρος, υπευθυνότητα και ευελιξία ως κατασκευαστές έχουμε το πλεονέκτημα να προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας ένα πλήρες πακέτο κάλυψης από την πρώτη στιγμή επικοινωνίας για προσφορά, μέχρι και την τεχνική υποστήριξη την οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Τα προϊόντα της εταιρίας φέρουν Ευρωπαϊκές εγκρίσεις και τη σήμανση CE.

Ο Γιώργος & Χαράλαμπος ΤΟΜΑΣΗΣ κατασκευάζει ευρεία γκάμα προϊόντων για ζύγιση, όπως:

ΤΑΙΝΙΟΖΥΓΟΣ ΕΛΑΙΟΚΑΡΠΟΥ

Ειδικό σύστημα ζύγισης ελαιοκάρπου μεγάλης ακρίβειας 0,05%, διότι η ζύγιση γίνεται στατικά.  Το σύστημα τοποθετείται μετά το πλυντήριο, προορίζεται για ελαιουργεία με μέγιστη παροχή έως 15 τόνοι ανά ώρα. Δυνατότητα εντολής παρακράτησης των δικαιωμάτων του ελαιουργείου.

Χαρακτηριστικά:

  • Ταινία μεταφοράς διαστάσεων 50Χ60cm, με ανοξείδωτο μηχανισμό, συνεχούς ζύγισης ελαιοκάρπου.
  • Όλος ο μηχανισμός είναι στηριγμένος σε πόδια ρυθμιζόμενου ύψους και πλάτους, επιτρέποντας την εύκολη προσαρμογή σε οποιοδήποτε κάδο ελαιοτριβείου.
  • Εκτύπωση ζυγολογίου με επικεφαλίδα των στοιχείων του ελαιουργείου, ποσότητα σε κιλά, ονοματεπώνυμο και κωδικός πελάτη, ημέρα/ώρα αρχής και τέλος ζύγισης καθώς και αρίθμηση ζύγισης.

Στον τομέα των αυτοματισμών κατασκευάζουμε διάφορους τύπους βιομηχανικών λύσεων που αφορούν τη ζύγιση.  Διαθέτουμε μηχανήματα ζυγιστικά ενσακιστικά.

Το ζυγιστικό ενσακιστικό ST-70  δημητριακών καρπών (καλαμπόκι, σιτάρι, φύραμα) είναι πλήρως αυτόματο ηλεκτρονικό, ζυγιστικής ικανότητας 25-60 κιλών.

  • Η παραγωγική δυναμικότητα του συστήματος κυμαίνεται στους 240-280 σάκους την ώρα.
  • Αποτελείται από ηλεκτρονικό ζυγό με επιλογή του βάρους που θέλουμε να γεμίσει ο σάκος, κοχλία μεταφοράς του προϊόντος και κόσκινα.
  • Διαθέτει ηλεκτρονικό πίνακα αυτοματισμού με 5 προγράμματα συνταγών και ψηφιακό κοντρόλ παραγωγής.
  • Συνοδεύεται με 3 μέτρα αυτόματη μεταφορική ταινία και συρραπτική μηχανή η οποία θα γαζώνει το τσουβάλι αυτομάτως.

Η εταιρεία Γιώργος & Χαράλαμπος ΤΟΜΑΣΗΣ αναλαμβάνει να καλύψει πλήρως την εγκατάσταση οποιουδήποτε συστήματος επιλέξετε. Καλύπτουμε την εγκατάσταση, την τεχνική υποστήριξη και το service τόσο σε επίπεδο software αλλά και hardware. Το διαθέσιμο απόθεμα μας σε ανταλλακτικά και ζυγιστικά συστήματα εξασφαλίζει την αμεσότητα της ανταπόκρισης μας.

 

ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΕΣ   (WEIGBRIDGES)

Προσφέρουμε τις πλέον ενδεδειγμένες γεφυροπλάστιγγές, υψηλής αντοχής, μεγάλης ακρίβειας και λειτουργικότητας.  Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε γεφυροπλάστιγγες κατασκευασμένες από μπετόν, σύνθετες γεφυροπλάστιγγες από μέταλλο και μπετόν καθώς και  γεφυροπλάστιγγες κατασκευασμένες εξ' ολοκλήρου από μέταλλο. 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ  18Χ3m 

Η γεφυροπλάστιγγα ΤΥΠΟΥ Τ250 έχει σχεδιαστεί βασισμένη στην εμπειρία μας αξιοποιώντας τα πιο προηγμένα υλικά. Είναι μια γεφυροπλάστιγγα η οποία προσφέρει στον χρήστη αξιόπιστη ζύγιση, στιβαρή κατασκευή, εύκολη συντήρηση.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται με την καλύτερη και πληρέστερη τεχνική υποστήριξη.  Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Π.Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ & ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, 26504, ΠΑΤΡΑ

ΤΗΛ: 2610993520, ΚΙΝ: 6937235554, 6973387306

Web Site: //gtomasis.com/  & //gtomasis.com/home/

E-mail:info@gtomasis.com