ΑΡΣΗ της ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ του 50% των Παραγωγών στις Λαϊκές Αγορές της Αττικής

Οι Παραγωγοί που προσέρχονται στις Λαϊκές Αγορές Αττικής αντιμέτωποι με την ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΠΕΤΟΥΝ τα προϊόντα τους λόγω του μέτρου συμμετοχής 50% στις Λαϊκές Αγορές.

Οι Παραγωγοί που προσέρχονται στις Λαϊκές Αγορές Αττικής αντιμέτωποι με την ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΠΕΤΟΥΝ τα προϊόντα τους λόγω του μέτρου συμμετοχής 50% στις Λαϊκές Αγορές αναφέρει στην ανακοίνωση του ο πρόεδρος των λαϊκών αγορών Μόσχος Παντελής. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Με το μέτρο του Αποκλεισμού κατά 50% των Παραγωγών στις Λαϊκές Αγορές της Αττικής, είναι αδύνατον να ανταπεξέλθουν στο αυξημένο Κόστος Παραγωγής και στην συνέχιση της Καλλιέργειας, όταν οι παραγωγοί των Λαϊκών Αγορών έχουν πληγεί και συνεχίζουν να πλήττονται καθημερινά από τα μέτρα λόγω Κορωνοϊού, αντιμετωπίζουν βιοποριστικά προβλήματα και αδυνατούν να συνεχίσουν να καλλιεργούν την γη τους, αφού οι παραγωγές τους καταλήγουν στα Χωματερές.

Όλο αυτό το διάστημα των 6 μηνών ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες κατά της εξάπλωσης του Κορωνοϊού αλλά πρέπει και η Πολιτεία όπως και η Επιστημονική Επιτροπή να ακούσουν τις προτάσεις μας προς όφελος της Δημόσιας Υγείας αφού καλούμαστε από κοινού να αντιμετωπίσουμε την Πανδημία. Το να επιμένουν στην καθημερινή απαγόρευση συμμετοχής του 50% των Παραγωγών από τις Λαϊκές Αγορές της Αττικής, όπως και στο ΑΝΟΥΣΙΟ και Αντιλειτουργικό μέτρο να απαιτούν 3 μέτρα κενό διάδρομο από πάγκο σε πάγκο, αφού τους έχουμε εξηγήσει ότι το κενό αυτό πρέπει να είναι 1,5 μέτρο ώστε να ανοίγουν περισσότεροι πάγκοι για την ΑΠΟΦΥΓΗ του ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟΥ των Καταναλωτών που έχουν σαν αποτέλεσμα οι λιγότεροι πάγκοι.

Προτείνουμε λοιπόν την ύστατη στιγμή την ΑΡΣΗ της ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ του 50% των Παραγωγών στις Λαϊκές Αγορές της Αττικής και τον ορισμό του 1,5 μέτρου κενού διαστήματος από πάγκο σε πάγκο για την εξυπηρέτηση του Καταναλωτικού Κοινού με Ασφάλεια και Επάρκεια Προϊόντων. Η συνεχόμενη αυτή κατάσταση του Αποκλεισμού του 50% των Παραγωγών θα φέρει στις Λαϊκές, ΕΛΛΕΙΨΗ Αγροτικών Προϊόντων και ΑΥΞΗΣΗ Τιμών.