USDA: Ο Πρόεδρος Τραμπ παλεύει για την αγροτική Αμερική

Η κυβέρνηση Τραμπ έδωσε ευημερία στην αγροτική Αμερική

Σήμερα σε μια επιχείρηση FOX, ο υπουργός Γεωργίας των ΗΠΑ Sonny Perdue τόνισε τα επιτεύγματα της διοίκησης του Trump τα τελευταία τέσσερα χρόνια για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της Αμερικής λέγοντας: έχει προσφέρει ευημερία για την αγροτική Αμερική. Είτε μειώνοντας τους φόρους για όλους τους Αμερικανούς, αγωνιζόμενοι για καλύτερες εμπορικές συμφωνίες, επεκτείνοντας τη χρήση αιθανόλης ή συνδέοντας τους Αμερικανούς της υπαίθρου με ευρυζωνικό Internet υψηλής ποιότητας, ο Πρόεδρος έχει διασφαλίσει ότι η Αμερική είναι καλύτερη.

«… Ως γαιοκτήμονες, οι περισσότεροι αγρότες αναγνωρίζουν την αξία των φορολογικών περικοπών του προέδρου, οι οποίοι κατάργησαν ουσιαστικά τον φόρο θανάτου, διατηρώντας έτσι τις οικογενειακές εκμεταλλεύσεις στην οικογένεια χωρίς ποινή. Ένα συχνά παραμελημένο αλλά κρίσιμο μέρος της φορολογικής μεταρρύθμισης ήταν ο αντίκτυπός του στις οντότητες διέλευσης. Περισσότερο από το 98% των οικογενειακών εκμεταλλεύσεων είναι μεταβιβαζόμενες οντότητες. Αυτά τα οικογενειακά αγροκτήματα αποτελούν περισσότερο από το 90% της συνολικής γεωργικής παραγωγής των Ηνωμένων Πολιτειών.

«… Ο πρόεδρος έχει επίσης αντιμετωπίσει την υπερβολική ρύθμιση που στραγγαλίζει τις μικρές επιχειρήσεις. Στο USDA, λάβαμε την οδηγία για την απορρύθμιση του προέδρου και ολοκληρώσαμε 38 απορυθμιστικά στοιχεία για κάθε πέντε ρυθμιστικά στοιχεία για συνολική κανονιστική ετήσια εξοικονόμηση άνω των 262 εκατομμυρίων $. Ίσως το πιο σημαντικό, ο Πρόεδρος Τραμπ κατάργησε τον κανόνα των υδάτων των Ηνωμένων Πολιτειών - οι μέρες έχουν περάσει όταν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση μπορεί να ισχυριστεί μια μικρή δεξαμενή αγροκτημάτων σε ιδιωτική γη ως πλωτά νερά.

«… Επιπλέον, η αμερικανική γεωργική οικονομία εξαρτάται από το εμπόριο και ο Πρόεδρος έχει κάνει πολλά για να δημιουργήσει ελεύθερες και δίκαιες εμπορικές σχέσεις με τους μεγαλύτερους εμπορικούς μας εταίρους. Εμπορικές συμφωνίες όπως η USMCA και η Εμπορική Συμφωνία ΗΠΑ-Ιαπωνίας βοηθούν την Αμερική να διατηρήσει το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα και να αυξήσει την ευημερία των Αμερικανών σε ολόκληρη τη χώρα.

«… Ο Πρόεδρος Donald J. Trump είναι ένας απογοητευτικός συνήγορος για την Αμερική σε όλο τον κόσμο. Τα τελευταία τρία χρόνια, έχει αντιστρέψει τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές της Κίνας για την προστασία των οικονομικών και εθνικών συμφερόντων της Αμερικής. Η Κίνα δεν έχει παίξει εδώ και πολύ καιρό από τους κανόνες και ο Πρόεδρος Τραμπ έχει δεσμευτεί να μην αφήσει την εξαπάτηση της Κίνας να συνεχιστεί. Η ιστορική συμφωνία φάσης 1 οδήγησε σε ρυθμό ρεκόρ των κινεζικών αγορών, ενισχύοντας τις τιμές των γεωργικών προϊόντων.