Crop Docs: Μια νέα πρωτοβουλία του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς

Στόχος των οποίων είναι η παρουσίαση των νέων προϊόντων, υπηρεσιών και τεχνολογιών της που άπτονται των καλλιεργειών, μέσα από νέα εναλλακτικά κανάλια επικοινωνίας.

 Ο Τομέας Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς, εγκαινίασε μια νέα σειρά διαδικτυακών παρουσιάσεων με την επωνυμία Crop Docs, στόχος των οποίων είναι η παρουσίαση των νέων προϊόντων, υπηρεσιών και τεχνολογιών της που άπτονται των καλλιεργειών, μέσα από νέα εναλλακτικά κανάλια επικοινωνίας.

Μέσω της 1ης αυτής εκπομπής των Crop Docs, που μεταδόθηκε στις 2 Νοεμβρίου σε live streaming από το κανάλι της εταιρίας στο YouTube, παρουσιάστηκαν δύο νέα προϊόντα και λύσεις όσον αφορά τη ζιζανιοκτονία στα σιτηρά, τα Fosburi και Herold Trio, αναδεικνύοντας τον εναλλακτικό δρόμο στη βιώσιμη παραγωγή σιτηρών.

Με τις εποχές να αλλάζουν και την τεχνολογία να εξελίσσεται, δίνονται πλέον νέες ευκαιρίες και νέα εργαλεία διάδρασης και ανταλλαγής πληροφοριών που αποκτούν μάλιστα ιδιαίτερη αξία τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, λόγω της κατάστασης που βιώνουμε με την πανδημία και τις αλλαγές και περιορισμούς που αυτή έχει επιφέρει.

    

       Η 1η εκπομπή Crop Docs, συνεχίζει να είναι διαθέσιμη σε μαγνητοσκόπηση στο κανάλι του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς στο YouΤube, δίνοντας την ευκαιρία σε ενδιαφερόμενους που δεν                   μπόρεσαν την παρακολουθήσουν σε live streaming, να έχουν πρόσβαση στην πληροφορία.

Στόχος του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Hellas, είναι να εξακολουθήσει να είναι δίπλα στους συνεργάτες της, σταθερά και αξιόπιστα, παρέχοντάς τους συνεχή υποστήριξη στη βιώσιμη διαχείριση των συστημάτων παραγωγής τροφής.

            Βρείτε μας στο YouTube ως Bayer Hellas - Crop Science Division