Γαλαξίας: Ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τα καταστήματα OLLA υπό τη νέα ιδιοκτησία

H εταιρεία ΠΕΝΤΕ ΑΕ–Γαλαξίας, λειτούργησε την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου το πρώτο από τα 6 καταστήματα της OLLA που εξαγόρασε στις αρχές του μήνα.

H εταιρεία ΠΕΝΤΕ ΑΕ–Γαλαξίας,  λειτούργησε την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου το πρώτο από τα 6 καταστήματα της OLLA που εξαγόρασε στις αρχές του μήνα. Η ενσωμάτωση των υπολοίπων καταστημάτων συνεχίζεται. Η ΓΑΛΑΞΙΑΣ, θα λειτουργήσει στη Θεσσαλονίκη την Δευτέρα 16/11 το κατάστημα, επί της οδού Αλεξ. Σταύρου 20-22 περιοχή Χαριλάου, τη Τρίτη 17/11 κατάστημα επί της οδού Αναξιμένους 26 & Δορυλαίου – Κάτω Τούμπα και την Πέμπτη 19/11 το κατάστημα επί της οδού Ιατρού Γωγούση 59 περιοχή Σταυρούπολη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Πέντε ΑΕ – ΓΑΛΑΞΙΑΣ Παναγιώτης Πουρσανίδης ανέφερε ότι συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς οι ανακαινίσεις και τοποθέτηση των νέων τμημάτων όπως bake off, βιολογικά φρούτα και λαχανικά, έτοιμα γεύματα, ψημένα κοτόπουλα, φρέσκιες σαλάτες και φρέσκα τυποποιημένα ψάρια σε όλα καταστήματα της εταιρείας.

Ο Γαλαξίας, αριθμεί 161 καταστήματα πανελλαδικά και απασχολεί 4.800 εργαζομένους. Ξεκίνησε το ταξίδι του το 1971, όταν πέντε φίλοι, εργαζόμενοι ως υπάλληλοι σε διάφορους χώρους, αποφάσισαν να βάλουν τις οικονομίες τους και να ξεκινήσουν μια οικονομική δραστηριότητα στο χώρο των καταναλωτικών αγαθών και να ιδρύσουν το πρώτο κατάστημα. Στην ιστορία της εταιρείας, από το 1971 μέχρι σήμερα, οι μέτοχοι του ΓΑΛΑΞΙΑ ξεπερνούν τους 200, η πλειοψηφία των οποίων εργάζονται στην εταιρεία.

ΠΗΓΗ