Δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε διάθεση τροφίμων περασμένης διατηρησιμότητας μεγάλοι όμιλοι Σούπερ Μάρκετ της χώρας. Με σειρά ανακοινώσεων τους τα περισσότερα Σουπερ Μάρκετ δηλώνουν ότι η συγκεκριμένη πρακτική δεν αποτελεί μέρος της Πολιτικής τους.
Τα "ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ" επιτρέπεται από σήμερα η τοποθέτησή τους σε ξεχωριστά ράφια και η διάθεση τους με χαμηλότερη τιμή σε σχέση με τα υπόλοιπα για τα οποία δεν έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης.
Δεν περιμέναμε να εφαρμοστεί ή να αλλάξει κάτι από ην πρώτη ημέρα δηλώνουν παράγοντες του υπουργείου ανάπτυξης .Ωστόσο οι καταναλωτές απόκτησαν άλλη μια δικλίδα ασφαλείας καθώς όποιος θέλει να βάλει ληγμένα προϊόντα στα ράφια πρέπει να το δηλώσει.
"ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ"
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκινούν οι αιτήσεις για την απόκτηση άδειας οδήγησης αγροτικού ελκυστήρα
6 Μαΐου 2026, 13:22
Ασαφή ειδοποιητήρια επιστροφών ενισχύσεων προκαλούν αναστάτωση στους αγρότες
6 Μαΐου 2026, 13:12
Επανεξέταση αποζημιώσεων για τους πληγέντες από τον Daniel ζητά ο Κουρέτας
6 Μαΐου 2026, 12:52