Το EUROPE DIRECT Περιφέρειας Θεσσαλίας συμμετέχει ενεργά στο SOTEU 2021

Αυτή την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 στις 10.00 το πρωί, το EUROPE DIRECT Περιφέρειας Θεσσαλίας συμβάλλει στη διάδοση του λόγου της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Αυτή την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 στις 10.00 το πρωί, το EUROPE DIRECT Περιφέρειας Θεσσαλίας συμβάλλει στη διάδοση του λόγου της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen, οργανώνοντας ζωντανή προβολή κατά τη διάρκεια του SOTEU. Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στο EUROPE DIRECT Περιφέρειας Θεσσαλίας τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση του COVID19.

Παράλληλα, το EUROPE DIRECT Περιφέρειας Θεσσαλίας θα μεταδίδει το SOTEU, από τους λογαριασμούς που διατηρεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης , δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει ζωντανά την ομιλία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen από το σπίτι του, το κινητό του κτλ.  

Επίσης στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και να ακολουθήσετε στα  Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης  την ομιλία της Προέδρου της ΕΕ για την κατάσταση της Ένωσης το 2021:

//ec.europa.eu/info/strategy/strategic-planning/state-union-addresses/state-union-2021_el