Βελόπουλος από Λάρισα: “Η ακρίβεια έχει ονοματεπώνυμο-ΠΑΣΟΚ,ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ”

Πυρά προς όλους.

Για “εγκληματικά λάθη του πρωθυπουργού στο θέμα της ενεργειακής κρίσης” έκανε σήμερα λόγο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκος Βελόπουλος,  από τη Λάρισα όπου και βρέθηκε στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί στην Περιφέρεια.

Ο κ. Βελόπουλος μεταξύ άλλων τόνισε ότι η Ελλάδα “δεν σώζεται με ευρωπαϊκές οδηγίες ούτε με ευρωπαϊκές εντολές και ότι “πρέπει να ασκήσουμε την δική μας ενεργειακή πολιτική”.

“Έχουμε καταθέσει συγκεκριμένες μελέτες ως κόμμα” σημείωσε ο κ. Βελόπουλος “στο ζήτημα της ενεργειακής αυτάρκειας” τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός έχει κάνει εγκληματικά λάθη με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. “Η Ελλάδα έχει το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου ο κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάρκων και ανεμογεννητριών στην περιοχή της Θεσσαλίας εκφράζοντας την θλίψη του για το θέμα, τονίζοντας παράλληλα ότι “η Θεσσαλία θα μπορούσε να είναι αμυντικό τείχος στην πείνα που έρχεται”.

“Είναι ντροπή για τη ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ να στήνουν φωτοβολταϊκά πάρκα στη μάνα ελληνική γη” τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος.

“Θλίβομαι γιατί βλέπω αυτήν την περιοχή να πεθαίνει και να ερημώνει. Έχουν κάνει τα χειρότερα για να φύγουν οι αγρότες από την ελληνική γη”, σημείωσε επίσης ο κ. Βελόπουλος. “Εάν αυτό δεν είναι σχέδιο να φύγουν οι αγρότες από τα χωράφια, τότε είναι ανικανότητα, είτε το ένα είτε το άλλο, κάτι τέτοιο είναι επικίνδυνο για τη χώρα και επικίνδυνα τα κόμματα με την άσκηση αυτής της πολιτικής” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ακόμη, ο κ. Βελόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με ΝΔ,ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ενώ ερωτηθείς για την βουλευτική έδρα της Λάρισας σημείωσε πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι πρόκειται να κάνει.

Πηγή: LarissaPress