Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ παρούσα στη SIAL PARIS 2022

H ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ επενδύει σταθερά στην εξωστρέφεια και την ενίσχυση των εξαγωγών της.

ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ, με 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο της πτηνοτροφίας, θα δώσει και φέτος δυναμικά το «παρών» στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών SIAL 2022, που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι από τις 15 έως τις 19 Οκτωβρίου 2022.

Μετά από 4 χρόνια που έχει να πραγματοποιηθεί η έκθεση SIAL, λόγω της πανδημίας του covid-19, η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ έρχεται να παρουσιάσει το καινοτόμο Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι® με βρώμη, το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας για πλήρη και ισορροπημένα γεύματα υψηλής θρεπτικής αξίας. Το Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι® με βρώμη έχει ήδη διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς καινοτομίας, ποιότητας και γεύσης, συμπληρώνοντας επάξια την υπόλοιπη οικογένεια προϊόντων Ελαιοπουλάκι®.

H ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ επενδύει σταθερά στην εξωστρέφεια και την ενίσχυση των εξαγωγών της, με ναυαρχίδα τη σειρά προϊόντων Ελαιοπουλάκι®, και συμμετέχει στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στον χώρο των τροφίμων, εκπροσωπώντας το ελληνικό κοτόπουλο στα καλύτερά του και διαμορφώνοντας τις διατροφικές τάσεις του αύριο.