ALPHA BANK: Χρηματοδοτικά εργαλεία για τους αγρότες θα παρουσιάσει στην Agrotica 2022

Οι επαγγελματίες του αγροτικού κλάδου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τραπεζικές λύσεις και τα ευέλικτα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Τη δυνατότητα να παρουσιάσει τη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών «Alpha Αγροτική Επιχειρηματικότητα» θα έχει η ALPHA BANK κατά τη συμμετοχή της στη 29η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων Agrotica 2022.

Οι επαγγελματίες του αγροτικού κλάδου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τραπεζικές λύσεις και τα ευέλικτα χρηματοδοτικά εργαλεία που καλύπτουν ολιστικά τις ανάγκες των αγροτών και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα.

Όσοι βρεθούν στο περίπτερο της ALPHA BANK μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τα «Ευέλικτα Προγράμματα Συμβολαιακής Επιχειρηματικότητας», την «Κάρτα του Αγρότη», τον λογαριασμό «Alpha Προνομιακός Αγροτών», τα Αναπτυξιακά Προγράμματα που παρέχονται μέσω του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, του Αναπτυξιακού Νόμου, κ.ά.

Παράλληλα, στις 19 Οκτωβρίου, σε συνεργασία με την American Farm School, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Αγροδιατροφικός Τομέας: Προκλήσεις, Προοπτικές Ανάπτυξης και Χρηματοδοτικά Εργαλεία» για πελάτες της τράπεζας που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χώρο της αγροδιατροφής.