Vita Chemie: Εντυπωσιακή παρουσία στη έκθεση Agrothessaly

Ο Γενικός Διευθυντής της Vita Chemie S.A., Κωνσταντίνος Στίγκας το επίκεντρο της αποστολής μας είναι να δίνουμε προσοχή στις απαιτήσεις των παραγωγών

Τα προϊόντα της Vita Chemie S.A. τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες των Ελλήνων παραγωγών είχαν τοποθετηθεί στο περίπτερό της στην Agro Thessaly 2023.
Τα προϊόντα έχουν ως γνώμονα την ποιότητα και την προστασία του περιβάλλοντος.
Η εταιρία ιδρύθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, έχει έδρα στην Ελλάδα και είναι 100% θυγατρική της ιταλικής SIRIAC srl. Λειτουργεί στην περιοχή της Σίνδου και παράγει λιπάσματα.

Η τεχνική ομάδα του ομίλου της SIRIAC, διεξάγει έρευνες για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, με στόχο την προσφορά προϊόντων προσαρμοσμένων σε όλες τις τρέχουσες απαιτήσεις της παραγωγής, σε στενή συνεργασία με εξειδικευμένους φορείς έρευνας και πειραματισμού, τόσο δημόσιους όσο και ιδιωτικούς.

Επιπλέον, διεξάγονται αναλυτικές δοκιμές και επιθεωρήσεις για την επαλήθευση της πραγματικής απόδοσης των λιπασμάτων και των παραγόμενων προϊόντων στην αγορά.

Η SIRIAC έχει υιοθετήσει όλες τις διαδικασίες ποιότητας που απαιτούνται από τις κορυφαίες εταιρείες της αγοράς και έχει λάβει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Επίσης, διαθέτει και εμπορεύεται προϊόντα εισαγωγής από την Ιταλία, τα οποία όπως ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής της Vita Chemie S.A., Κωνσταντίνος Στίγκας «έρχονται να καλύψουν το κενό των ειδικών προϊόντων θρέψης λίπανσης για την ελληνική αγορά».
Δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά, στα Βαλκάνια και στην Κύπρο. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα παρουσιαστούν κάποια ειδικά προϊόντα λίπανσης τα οποία θα ανακοινωθούν μετά από ένα διάστημα 2-3 μήνες.