Ο σεφ της Αγλαΐας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πως θα σας φαινόταν, να δοκιμάσετε φαγητό απ΄ τα χέρια του πιο διάσημου μάγειρα στα Βαλκάνια και την Ανατολή; Λόγω της κρίσης φαίνεται πως κι ο καλύτερος σεφ, ρίχνει τις τιμές, για να πληρώσει τα χαράτσια.

Ο λόγος για τον Καραγκιόζη Μάγειρα, που ταξιδεύει στην Αργώ του Ιάσονα,  που ψάχνει για… χρυσόμαλλο πετρέλαιο. Τώρα, αν θα μείνει κάποιος ζωντανός από τη μαγειρική του Καραγκιόζη ή δεν θα προλάβει να δει το χρυσόμαλλο πετρέλαιο είναι άλλο θέμα.

Το Θρακικό Θέατρο Σκιών του Γιάννη Βουλτσίδη το επόμενο Σάββατο 1  Φεβρουαρίου  στον χώρο Πολιτισμού   "Αρδην",  Ξενοφώντος  4, Σύνταγμα, 8.30 το βράδυ παρουσιάζει τον «Χορό στα Τρία», με είσοδο 5 ευρώ.

Στο πρώτο μέρος, θα παρουσιαστεί παράσταση Καραγκιόζη από το Δον Σάντσο Βουλτσίδη, ο οποίος θα συνεπικουρείται  από το εξαίσιο μπουζούκι  του Φώντα,  το  σαντούρι της  Γεωργίας  και την  κιθάρα του  Ανήτουνα...!

Στο δεύτερο μέρος η σάτιρα συνεχίζεται με Δώδεκα νέα τραγούδια από  το Λαβύρινθο  του  Μη- νοά του Τροικανά..!

Το τρίτο και φαρμακερότερο μέρος περιλαμβάνει άφθονο κρασί, μεζέδες και ζεϊμπέκικο, για όσους μικρούς και μεγάλους, θέλουν να ξορκίσουν την κρίση, χορεύοντας λόγω του Τριωδίου.