«Το κλειδί για την επιτυχημένη πώληση»

Η Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Γεωτεχνικών και Επιχειρήσεων Πρασίνου, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς, εντοπίζοντας την ελλειμματική γνώση γύρω από το θέμα της προώθησης και της πώλησης καινοτομεί και διοργανώνει ένα νέο εξειδικευμένο σεμινάριο με τίτλο:

«ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΩΛΗΣΗ»

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους πιστεύουν ότι η πώληση είναι μόνο ταλέντο, σε όσους δεν μπορούν να εντοπίσουν γιατί δεν μπορούν να ολοκληρώσουν μια πώληση, σε όσους αναζητούν τρόπους οργάνωσης του τμήματος.

Η πώληση είναι μια διαδικασία η οποία χρειάζεται οργάνωση, εκπαίδευση, προγραμματισμό, υποστήριξη και έλεγχο. Η πώληση είναι η βασικότερη ίσως λειτουργία της επιχείρησης . Μη αποτελεσματική πώληση, οδηγεί μια επιχείρηση στην αφάνεια.

Εισηγητής είναι ο κ. Ανδρέας Κ. Θεοδωρακόπουλος, Καθηγητής του Μάρκετινγκ και Πωλήσεων στο London Center of Management ,στη σχολή ΑΝΤΕΝΝΑ, στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης, στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο της Κρήτης, Σύμβουλος Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και συγγραφέας βιβλίων.

Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στα 150 ευρώ ανά συμμετέχοντα.

Για τα μέλη της Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π., άνεργους και φοιτητές το κόστος είναι τα 130 ευρώ.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το εν λόγω σεμινάριο, θα πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο e-mail της Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π. info@peegep.gr, μέχρι και τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου του 2014. Η αίτηση οφείλεται να συνοδεύεται από ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα.