Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα, τη συνεργασία και τις συνέργειες που αναπτύσσονται σε διαπεριφερειακό επίπεδο για την ανάδειξη, την προώθηση και την υιοθέτηση καλών πρακτικών.
Απαλλάσσονται από την παραπάνω υποχρέωση οι αμπελουργοί που είναι μέλη συνεταιριστικού οινοποιείου ή μέλη ομάδας/οργάνωσης παραγωγών αμπελοοινικού τομέα.
«Τι χρειάζονται οι ΜμΕ για να γίνουν βιώσιμες και ανθεκτικές στο πλαίσιο του COVID-19 και των άλλων παγκόσμιων προκλήσεων; Σκεφτείτε τις ικανότητες και τις δεξιότητες που απαιτούνται στο μέλλον για έναν επιχειρηματία, και περιγράψτε τρεις ελπιδοφόρες και βιώσιμες νεοφυείς επιχειρήσεις για το 2030».