AccessFintech: Χρηματοδότηση 20 εκ. δολαρίων με συμμετοχή της Deutsche Bank

Η εταιρεία AccessFintech με βάση τα δεδομένα και τη ροή εργασιών της Fintech ανακοίνωσε ότι έχει συγκεντρώσει 20 εκατομμύρια δολάρια.

Η AccessFintech - εταιρεία χρηματοοικονομικής τεχνολογίας που εξελίσσει το λειτουργικό μοντέλο της χρηματοπιστωτικής βιομηχανίας μέσω συνεργασίας δεδομένων και ροής εργασιών - μετά από διαπραγμάτευση εξασφάλισε 20 εκατομμύρια δολάρια σε έναν γύρο χρηματοδότησης της Σειράς Β, με επικεφαλής την Dawn Capital, το μεγαλύτερο ταμείο επιχειρηματικών κεφαλαίων της Ευρώπης αφιερωμένο στο λογισμικό B2B.

Οι προηγούμενοι επενδυτές JP Morgan, Citi και Goldman Sachs συνέβαλαν στον γύρο, ανεβάζοντας το σύνολο της AccessFintech στα 37 εκατομμύρια δολάρια από το 2018 ενώ για πρώτη φορά συμμετείχε και η Deutsche Bank.

Η AccessFintech δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει τα έσοδα της επένδυσης για να τροφοδοτήσει την ανάπτυξη προϊόντων, να επιταχύνει την καινοτομία και να συνεχίσει την επέκτασή της στην αγορά και να επεκτείνει το οικοσύστημα των συνεργατών της.

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο συμμετεχόντων που μοιράζονται οικονομικά δεδομένα και τυποποιούν τις ροές εργασίας. Και οι συμμετέχοντες στην αγορά χρησιμοποιούν το δίκτυο για να συνεργαστούν σε ανάλυση εξαιρέσεων, να διανείμουν δεδομένα και σε πωλητές επί του σκάφους για να δημιουργήσουν ένα πλήρες οικοσύστημα για τη διαχείριση δεδομένων και ροών εργασίας.

«Είμαστε περήφανοι υποστηρικτές του AccessFintech από την προέλευσή τους στο πρόγραμμα In-Residence και είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε το επόμενο στάδιο της ανάπτυξής τους. Πιστεύουμε στη δημιουργία καλύτερων εργαλείων βιομηχανικής συνεργασίας για τους πελάτες μας, τους συνομηλίκους μας και τους εαυτούς μας, έτσι ώστε η αγορά στο σύνολό της να μπορεί να επωφεληθεί από καλύτερες αποδόσεις στις διαδικασίες μετά το εμπόριο και η AccessFintech έχει αποδείξει την ικανότητα επιτυχούς παράδοσης στο χώρο », πρόσθεσε ο Richard Gordon , παγκόσμιος προϊστάμενος των πράξεων παροχής υπηρεσιών κινητών αξιών, JP Morgan.