Νέα συγκέντρωση των αμυγδαλοπαραγωγών

Νέα συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ, στα Κανάλια, οι αμυγδαλοπαραγωγοί της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου να αναλύσουν τα αποτελέσματα της έρευνας αγοράς που διενήργησαν, δηλαδή τις τιμές του αμυγδάλου (χονδρική – λιανική), τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στο εξωτερικό.

Ακολούθως, θα αποφασίσουν τον τρόπο που θα πωλήσουν την φετινή παραγωγή τους, ώστε να πετύχουν την καλύτερη δυνατή τιμή. Οι αμυγδαλοπαραγωγοί αποφάσισαν να οργανωθούν, σε μια συνάντηση που είχαν περί τα τέλη Αυγούστου, καθώς, ενώ πέρυσι πούλησαν την παραγωγή τους σε ικανοποιητική τιμή, φέτος τους ζητάνε να πουλήσουν στην μισή τιμή.

Στο πλαίσιο αυτό, δημιούργησαν μία ομάδα παραγωγών, η οποία απαρτίζεται περίπου από 100 παραγωγούς που έχουν στην κατοχή τους πάνω από 600 τόνους αμυγδάλων φετινής παραγωγής. Η παρουσία όλων των παραγωγών της ομάδας αλλά και όλων των υπολοίπων που επιθυμούν, κρίνεται απαραίτητη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2428073343 (Τοπική Κοινότητα Καναλίων) και στο e-mail Kanalia.koinothta@gmail.com