Στήριξη του ΥΠΑΑΤ προς τους παραγωγούς κορινθιακής σταφίδας

Κατόπιν πρωτοβουλίας του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιου Λιβανού πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, με θέμα την κορινθιακή σταφίδα.

Η στήριξη των παραγωγών που καλλιεργούν κορινθιακή σταφίδα, αποτελεί προτεραιότητα για το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τόνισε ο αρμόδιος υπουργός, Σπήλιος Λιβανός, σε τηλεδιάσκεψη όπου συμμετείχαν όλοι εμπλεκόμενοι φορείς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στην τηλεδιάσκεψη έλαβαν μέρος μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας, ο υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, Νίκος Ταγαράς, η γ.γ. του ΥΠΑΑΤ, Χριστιάνα Καλογήρου και οι βουλευτές, Ανδρέας Κατσανιώτης, 'Αγγελος Τσιγκρής, Ιάσων Φωτήλας, Διονύσιος Ακτύπης, Ανδρέας Νικολακόπουλος, Ιωάννης Λαμπρόπουλος, Περικλής Μαντάς, Μιλτιάδης Χρυσομάλλης, Μαριλένα Σούκουλη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας, Θοδωρής Βασιλόπουλος.