Το προσεχές διάστημα θα κατατεθεί ο φάκελος για την αναγνώριση αλιευμάτων του Αμβρακικού στα προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται η γαρίδα, η σαρδέλα και η κουτσομούρα. Την υψηλή διατροφική αξία και τις ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία του ανθρώπου κατέδειξε επιστημονική έρευνα του ΤΕΙ Άρτας που χρηματοδότησε η περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας.
Σε αναμονή η αναγνώριση των αλιευμάτων του Αμβρακικού
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Νέος έλεγχος της DG Agri στον ΟΠΕΚΕΠΕ
5 Δεκεμβρίου 2025, 11:54
Παγκόσμιο ρεκόρ στις σοδιές σιταριού και νέα δεδομένα στον αγροτικό ανταγωνισμό
5 Δεκεμβρίου 2025, 11:35
Συμφωνία στην ΕΕ για τη νέα γενιά γενετικά τροποποιημένων φυτών
5 Δεκεμβρίου 2025, 11:16