Σχέδιο Σκρέκα για καταστροφή της ελληνικής παραγωγής

Σκρέκας vs Αγροτών -Κτηνοτρόφων αποτέλεσμα 2.0

Από όταν ανέλαβε υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων το 2019 ο Κώστας Σκρέκας ξεκίνησε να εργάζεται για το πρώτο Νόμο σχετικά με τα φωτοβολταϊκά. Μέσω αυτού δινόταν η επιλογή να εγκαθίσταται στο 10% της έκτασης σε γη υψηλής παραγωγικής αξίας, μειώνοντας έτσι την παραγωγική ικανότητα της χώρας.

Πλέον από άλλο μετερίζι, ως υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας πλέον, ο κ. Σκρέκας ήρθε να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στον πρωτογενή τομέα.

Σύμφωνα με σχέδιο νόμου που κατατέθηκε στη Βουλή, δίνεται η δυνατότητα σε μεγαλοϊδιώτες να προχωρούν σε αναγκαστικές απαλλοτριώσεις βοσκότοπων & καλλιέργειες για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάνελ ή ανεμογεννητριών.

Μάλιστα, η κατάθεση του νομοσχεδίου ήρθε στη Βουλή προς συζήτηση εν μέσω εθνικού πένθους λόγω του δυστυχημάτων των Τεμπών και την επόμενη Δευτέρα αναμένεται η ψήφισή του.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Σκρέκας βοήθησε να πέσει «ταφόπλακα» στην καλλιέργεια ζαχαρότευτλων στη χώρα που εκτός από τη μείωση που έχει προκληθεί στο διαθέσιμο εισόδημα των Ελλήνων αγροτών, έχει ως αποτέλεσμα να υποστεί μείωση και το ΑΕΠ της χώρας μέσω της μη δυνατότητας καλλιέργειας.

Σαν να μην έφταναν αυτά, «έρχονται» τα ΣΔΙΤ για την πώληση του νερού μέσω του προγράμματος ΥΔΩΡ 2.0, που έχει ως απώτερο σκοπό τον έλεγχο του ΑΕΠ της χώρας μας, καθώς όπως είναι γνωστό, όποιος ελέγχει το νερό μιας χώρας, ελέγχει και την παραγωγή της- ΑΕΠ της.

Όπως έχει υποπέσει στην αντίληψή μας, πολλές είναι οι κρυφές συναντήσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με τον αρμόδιο υπουργό, Γιώργο Γεωργαντά και το fund που εξαγόρασε τη ΔΕΗ. Η άλλοτε δημόσια επιχείρηση ηλεκτρισμού της χώρας το τελευταίο διάστημα έχει εξαντλήσει όλη τη αυστηρότητα της στον πρωτογενή τομέα, καθώς κάθε μέρα προχωρά σε πολλές διακοπές ηλεκτροδότησης γεωτρήσεων, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε ΤΟΕΒ, θέτοντας σε κίνδυνο την παραγωγική ικανότητα της χώρας.

Θα μας απαντήσει κανείς ποιο είναι το σχέδιο για τον πρωτογενή τομέα και ποιο είναι το μέλλον της ηλεκτροδότησης για την Ελλάδα και τον πρωτογενή τομέα;

Οι αγρότες να ξέρετε ότι πλέον τα γνωρίζουν όλα!