Μία ουσία που χαρίζει στις καυτερές πιπεριές την χαρακτηριστική γεύση τους μπορεί να μειώνει τις πιθανότητες εκδηλώσεως καρκίνου του παχέος εντέρου, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.
Τα μωρά που πίνουν μητρικό γάλα για τουλάχιστον 3 μήνες έχουν λιγότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν αργότερα στη ζωή τους το πρόβλημα των αποφραγμένων αρτηριών.
Άκρως καλοκαιρινός και δροσιστικός, ο φραπέ, αποτελεί μία από τις αγαπημένες καθημερινές συνήθειες των Ελλήνων και των τουριστών που επισκέπτονται τη χώρα μας κάθε καλοκαίρι.
Αν και η αυξημένη χοληστερόλη αποτελεί την κύρια αιτία της καρδιοπάθειας, λιγότερο από το ένα τέταρτο από τη χοληστερόλη που υπάρχει στο σώμα μας προέρχεται από την τροφή μας.
Τί πίνετε για να ξεδιψάσετε το καλοκαίρι; Νερό από τη βρύση ή από το ψυγείο; Πόσο και τι είδους αλάτι βάζετε στο φαγητό σας; Και πώς τρώτε τα λαδερά σας;