Εγκεκριμένος Προμηθευτής για το Πρόγραμμα “ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ”

Η FutureIntelligence, κατασκευάστρια εταιρεία και πάροχος λύσεων έξυπνης γεωργίας, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχου και της απόφασης του ΔΣ της Κοινωνίας της Πληροφορίας, πιστοποιήθηκε και επίσημα ως Εγκεκριμένος Προμηθευτής και Κατασκευαστής στο πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία MME» της δράσης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρήσεων» του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Το πρόγραμμα Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων είναι μέρος του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 και στοχεύει στην ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας, με σκοπό να εκσυγχρονίσουν την παραγωγική, εμπορική και διοικητική τους λειτουργία. Μέσω του πλαισίου στήριξης που παρέχει το Ταμείο Ανάκαμψης, οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα, με επιδότηση 90%, που θα λάβουν με τη μορφή ηλεκτρονικών κουπονιών (vouchers), να προχωρήσουν με εξαιρετικά απλές διαδικασίες στην προμήθεια σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων και υπηρεσιών.

Η FutureIntelligence είναι μία κορυφαία, αμιγώς ελληνική εταιρία κατασκευής υλικού και λογισμικού με 13ετή επιτυχημένη πορεία, που στηρίζει και ενισχύει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των γεωργικών και αγροδιατροφικών, μεταξύ άλλων, επιχειρήσεων δυναμικά και ουσιαστικά. Παράγει και διαθέτει ψηφιακές λύσεις για αγρότες, γεωπόνους και μεταποιητές που προβλέπονται και είναι επιλέξιμες από το πρόγραμμα και οι δικαιούχοι θα μπορούν, με την έγκρισή τους, να τις αναζητήσουν, να τις επιλέξουν και να τις αποκτήσουν με ποσό επιδότησης που κυμαίνεται από 900 έως 18.000 ευρώ. Στα πλαίσια του προγράμματος προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις αυτές, η οποία περιλαμβάνει μετεωρολογικούς και μικροκλιματικούς σταθμούς, έξυπνους ελεγκτές άρδευσης και την πλατφόρμα διαχείρισης των συσκευών αυτών, με στόχο να συμβάλλει ενεργά στην επιτάχυνση της ψηφιακής τους αναβάθμισης.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.f-in.gr/digital-tranformation-smes-espa/

 

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις