Syngenta Seedcare: Ανοίγει κέντρο βιολογικών υπηρεσιών για να υποστηρίξει την αυξανόμενη ζήτηση

Η Syngenta είναι μια παγκόσμια εταιρεία γεωργικών τεχνολογιών που προσφέρει λύσεις για τη βελτίωση της απόδοσης και της βιωσιμότητας της γεωργίας. Η εταιρεία ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του πρώτου της κέντρου βιολογικών υπηρεσιών στην ΕΕ, στο Maintal της Γερμανίας.

Το κέντρο θα παρέχει στους αγρότες λύσεις βιολογικής επεξεργασίας σπόρων για την προστασία των φυτών από τα παράσιτα και τη βελτίωση της πρόσβασης τους στα θρεπτικά συστατικά. Οι λύσεις αυτές είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τους αγρότες που αγωνίζονται με τις αρνητικές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

"Η επιστήμη και η καινοτομία είναι οι κινητήριες δυνάμεις που επιτρέπουν τη βελτίωση στη ζωή μας", δήλωσε ο [όνομα], διευθύνων σύμβουλος της Syngenta. "Το άνοιγμα αυτού του κέντρου βιολογικών υπηρεσιών είναι ένα σημαντικό βήμα για την Syngenta, καθώς ενισχύει περαιτέρω την εστίασή μας στα βιολογικά και μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους αγρότες περισσότερες επιλογές και ευελιξία."

Το κέντρο βιολογικών υπηρεσιών θα παρέχει στους αγρότες μια σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της συμβουλευτικής, της εκπαίδευσης και της υποστήριξης εφαρμογών. Οι ειδικοί του κέντρου θα συνεργαστούν με τους αγρότες για να αναπτύξουν λύσεις που να είναι κατάλληλες για τις συγκεκριμένες ανάγκες τους.
Η Syngenta σχεδιάζει να ανοίξει επιπλέον κέντρα βιολογικών υπηρεσιών σε άλλες χώρες της ΕΕ στο μέλλον.

Η έναρξη λειτουργίας του κέντρου βιολογικών υπηρεσιών της Syngenta είναι ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη της βιολογικής γεωργίας στην ΕΕ. Το κέντρο θα βοηθήσει τους αγρότες να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και να βελτιώσουν την παραγωγή και την βιωσιμότητα των καλλιέργειών τους.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις