Ανατροπή στην ελληνική γεωργία με το νέο λίπασμα νανοτεχνολογίας

Η Innoparmis είναι μια εταιρεία εξειδικευμένων λιπασμάτων που αξιοποιεί την προηγμένη Σύμφωνα με τη Innoparmis, η σειρά προϊόντων NUTRIENCE™ έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τις αποδόσεις των καλλιεργειών κατά μέσο όρο 35%, ενώ μειώνει την ανάγκη για λιπάσματα κατά 50%για να βοηθήσει τους αγρότες και τους καλλιεργητές να αυξήσουν σημαντικά τις αποδόσεις τους λειτουργώντας με πιο βιώσιμο τρόπο.

Η εταιρεία, η οποία εδρεύει στο Βέλγιο, έχει αναπτύξει μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σειρά προϊόντων βιοκαλλιέργειας με την επωνυμία NUTRIENCE Biodynamic Fertilizer. Αυτά τα λιπάσματα είναι σχεδιασμένα για να βελτιώνουν τις αποδόσεις των καλλιεργειών αυξάνοντας τη διαθεσιμότητα και την πρόσληψη θρεπτικών συστατικών, ενώ παράλληλα ελαχιστοποιούν τις αγροχημικές εφαρμογές.

Σύμφωνα με τη Innoparmis, η σειρά προϊόντων NUTRIENCE™ έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τις αποδόσεις των καλλιεργειών κατά μέσο όρο 35%, ενώ μειώνει την ανάγκη για λιπάσματα κατά 50%. Τα λιπάσματα αυτά έχουν επίσης αποδειχθεί ότι βελτιώνουν την ποιότητα των καλλιεργειών και ενισχύουν την υγεία του εδάφους.

Η Innoparmis εργάζεται για να γίνει η προτιμώμενη λύση λιπασμάτων στην Ευρώπη. Η εταιρεία έχει ήδη συνάψει συνεργασίες με κυβερνήσεις και αγροτικές επιχειρήσεις σε πολλές χώρες.

Η Innoparmis πιστεύει ότι η βιώσιμη γεωργία είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η παγκόσμια γεωργία. Η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που μπορούν να βοηθήσουν τους αγρότες να αυξήσουν τις αποδόσεις τους ενώ παράλληλα προστατεύουν το περιβάλλον.

Τα πλεονεκτήματα των λιπασμάτων NUTRIENCE™ Biodynamic Fertilizer

Τα λιπάσματα NUTRIENCE™ Biodynamic Fertilizer προσφέρουν μια σειρά πλεονεκτημάτων έναντι των συμβατικών λιπασμάτων, συμπεριλαμβανομένων:

Αυξημένες αποδόσεις: Τα λιπάσματα αυτά έχουν αποδειχθεί ότι αυξάνουν τις αποδόσεις των καλλιεργειών κατά μέσο όρο 35%.
Βελτιωμένη ποιότητα: Τα λιπάσματα αυτά έχουν αποδειχθεί ότι βελτιώνουν την ποιότητα των καλλιεργειών, με αποτέλεσμα να είναι πιο υγιή, πιο νόστιμα και πιο θρεπτικά.
Ελαχιστοποίηση των αγροχημικών εφαρμογών: Τα λιπάσματα αυτά μπορούν να βοηθήσουν τους αγρότες να μειώσουν την ανάγκη για λιπάσματα κατά 50%, γεγονός που μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον.
Ενίσχυση της υγείας του εδάφους: Τα λιπάσματα αυτά μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της υγείας του εδάφους, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε υγιέστερα φυτά και υψηλότερες αποδόσεις.


Η Innoparmis στοχεύει να ηγηθεί της βιώσιμης γεωργίας

Η Innoparmis είναι μια εταιρεία που είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που μπορούν να βοηθήσουν τους αγρότες να αυξήσουν τις αποδόσεις τους ενώ παράλληλα προστατεύουν το περιβάλλον. Η εταιρεία πιστεύει ότι η βιώσιμη γεωργία είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η παγκόσμια γεωργία,έχει ήδη κάνει σημαντικά βήματα προς την επίτευξη αυτού του στόχου. Η εταιρεία έχει αναπτύξει μια σειρά προϊόντων βιοκαλλιέργειας που έχουν αποδειχθεί ότι αυξάνουν τις αποδόσεις των καλλιεργειών κατά 35% ενώ μειώνουν την ανάγκη για λιπάσματα κατά 50%. Η εταιρεία έχει επίσης συνάψει συνεργασίες με κυβερνήσεις και αγροτικές επιχειρήσεις σε πολλές χώρες.

 Η εταιρεία έχει το δυναμικό να ηγηθεί της βιώσιμης γεωργίας και να βοηθήσει τους αγρότες να αυξήσουν τις αποδόσεις τους ενώ παράλληλα προστατεύουν το περιβάλλον.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις